Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liikuntapäiväkoti Kurkiaura –Tervetuloa tutustumaan päiväkodin kotoisaan pihapiiriin omatoimisen seikkailuradan merkeissä viikolla 17

26.04.2021 - 02.05.2021

Pilke liikuntapäiväkoti Kurkiaura sijaitsee Lepolassa osoitteessa Kurkiaurankatu 5, 04420 Järvenpää. Retkeilemme säännöllisesti lähimetsissä. Päiväkodin avarat ja valoisat tilat ovat lasta liikkumaan innostavat ja siellä on hyvin tilaa juosta ja touhuta.

Päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja.

Päiväkodissamme on tilaa uusille lapsille. Tervetuloa tutustumaan päiväkodin kotoisaan pihapiiriin omatoimisen seikkailuradan merkeissä viikolla 17. Radalle voi tulla arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuna oman aikataulun mukaisesti. Voit myös varata tutustumiskierroksen päiväkodin johtajalta Marilta.

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae nyt päiväkotipaikkaa verkkosivuiltamme pilkepaivakodit.fi.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Mari Sissala
puh. 040 9053 689
mari.sissala@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Alkaa:
26.04.2021
Loppuu:
02.05.2021

Tapahtumapaikka