Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luontopäiväkoti Kanervan asiakasilta

31.10.2019 @ 17:00

Pilke luontopäiväkoti Kanerva aukeaa Kaarinaan tammikuussa 2020- asiakasilta to 31.10 alkaen klo 17!

Tervetuloa Pilke luontopäiväkoti Kanerven asiakasiltaan Pilke tiedepäiväkoti Kipinään osoitteeseen Nurminiitynkatu 1, 20760 Piispanristi. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Kanervan sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta.

Päiväkoti Kanerva tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa, joka aukeaa Silvolankaareen tammikuussa 2020. Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana.

Luontopäiväkoti Kanervassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely. Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi. Perheiden maksama asiakasmaksu on enintään sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa kaarinalaisille. Muissa kunnissa asuvien asiakasmaksu saattaa poiketa kunnallisen varhaiskasvatuksen hinnoittelusta. Kysy lisää aluejohtajalta (yhteystiedot alla).

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:

Aluejohtaja Tuulia Tamminen

Puh. 040 450 6270

tuulia.tamminen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
31.10.2019
Aika:
17:00

Tapahtumapaikka