Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa päiväkoti Liljan avoimiin oviin!

19.03. @ 15:30 - 17:00

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Liljan avoimiin oviin tiistaina 19.3. klo 15:30-17 osoitteeseen Taoskuja 1, 20320 Turku.

Tapahtuman huipennuksena klo 16 on Maddaleenan iloinen leikkilaulushow, joka tempaa koko perheen mukaansa! Vauhdikas lastenesitys sisältää tuttuja lauluja ja liikunnallisia laululeikkejä Täti Monikasta Tuiki tuiki tähtöseen, hyppysellisen teatteria ja löytyypä matkalaukusta hämmästyttäviä taikatemppujakin. Tapahtumassa perheillä on mahdollisuus tutustua myös päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta

Päiväkoti Lilja sijaitsee Turun Länsikeskuksessa. Meillä onnistunut päiväkotipäivä koostuu monipuolisista virikkeistä, oivalluksista, elämyksistä ja uuden oppimisesta. Turvallisuus, tutut aikuiset ja säännölliset arkirutiinit ovat Liljan toiminnan kulmakiviä. Haluamme luoda lapsille kodinomaisen ja turvallisen ympäristön, jossa syli on aina tarjolla ja leikille on aikaa. Tervetuloa tutustumaan!

Meillä on muutama vapaa päiväkotipaikka syksylle 2024! Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat varhaiskasvatuksen palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä!

 

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Heidi Vainio
Puh. 040 456 6993
heidi.vainio@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
19.03.
Aika:
15:30 - 17:00

Tapahtumapaikka

Pilke Lilja
Taoskuja 1
Turku,
+ Google Map
Puhelin
20320