Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa Playschool Kalasataman avoimiin oviin!

12.06. @ 09:30 - 11:30

Pilke Playschool Kalasataman avoimet ovet keskiviikkona 12.6. klo 9.30-11.30. Osoitteemme on Hermannin rantatie 3, Helsinki 00540.

Avoimien ovien tapahtumassamme on mukavaa puuhaa lapsille erilaisten toimintapisteiden ja vapaan leikin merkeissä. Tervetuloa tutustumaan alueen toisiin lapsiperheisiin, päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää päiväkotimme monipuolisesta toiminnasta.

Upouusi päiväkotimme Pilke Playschool Kalasatama avattiin huhtikuussa 2024 Kalasataman sydämeen, kauppakeskus Redin yhteyteen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Päiväkotimme sisäänkäynti on Redin 5. kerroksen Bryga-puistokannelta. Päiväkodilla on oma aidattu piha- alue Bryga-puistokannella suojassa katujen vilskeeltä. Viihtyisällä piha-alueella on lapsille tarkoitettu leikkipaikka kiipeilytelineineen ja keinuineen sekä viheristutusalueita.

Pilke Playschool Kalasatama on pieni, lämminhenkinen englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa.

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 445 € / kk.Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoa:
Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti
Puh. 040 4564 676
katariina.lemmetti@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
12.06.
Aika:
09:30 - 11:30

Tapahtumapaikka

Pilke Playschool Kalasatama
Hermannin rantatie 3
Helsinki, 00540
+ Google Map