Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan Haapaveden Pilke-päiväkoteihin!

15.05. @ 17:00 - 18:30

Avoimet ovet keskiviikkona 15.5. klo 17-18.30 Taikakummussa ja Taikapuistossa. Taikakummun osoite on Lallunniementie 1, 86600 Haapavesi ja Taikapuiston osoite on Urheilutie 62, 86600 Haapavesi.

Tapahtumassa luvassa hauskaa puuhaa koko perheelle luontopainotteisten toimintapisteiden merkeissä! Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Haapaveden luontopäiväkotien toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

Päiväkotien kantavia arvoja ovat toistemme ja ympäristön kunnioittaminen, turvallisuus, rakkaudellinen huolenpito ja ilo. Leikki, taiteilu ja arkiset askareet tapahtuvat luontevasti niin lähimetsässä, puistossa kuin sisätiloissakin. Vapaalle leikille on varattu aikaa jokaisena päivänä.

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Tiina Tenkula
Puh. 040 1827 652
tiina.tenkula@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.05.
Aika:
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Pilke luontopäiväkoti Taikakumpu
Lallunniementie 1
Haapavesi, 86600
+ Google Map