Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan liikuntapäiväkoti Taikapolkuun!

08.06. @ 10:00 - 14:00

Pilke Taikapolun avoimet ovet lauantaina 8.6. klo 10-14. Osoitteemme on Vedenottamontie 9, 00980 Helsinki.

Tapahtumassa luvassa hauskoja liikunnallisia toimintapisteitä päiväkodin pihalla. Halutessaan perheet voivat osallistua myös ohjattuun metsäretkeen päiväkodin lähettyvillä. Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Pieni ja lämminhenkinen päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–6-vuotiaille lapsille Vuosaaressa. Taikapolun liikuntapainotteisuuden tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen lapsille. Liikuntapainotteisuus näkyy päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja, esimerkiksi uintia ja pyöräilyä.

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 305€ / kk. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti
Puh. 040 4564 676
katariina.lemmetti@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
08.06.
Aika:
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapolku
Vedenottamontie 9
Helsinki, 00980
+ Google Map