Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan päiväkoti Revontuleen!

03.06. @ 14:30 - 17:00

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Revontulen avoimiin oviin maanantaina 3.6. klo 14.30 alkaen osoitteeseen Vapaudentie 6 b, 96100 Rovaniemi.

Tervetuloa tutustumaan päiväkoti Revontuleen, jonka juuret ovat päiväkoti Taikametsässä sekä Englantilaisessa Leikkikoulussa! Iloisen lastenapahtuman kruunaa klo 16 esiintymään saapuva palkittu, oululainen lastenmusiikkiyhtye Soiva Siili. Heidän säestyksellä kiitämme Taikametsää ja Leikkikoulua ihanista vuosista ja toivotamme kesän ja Pilke Revontulen tervetulleeksi! Tapahtumassa on myös mahdollisuus tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulla lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Päiväkoti Revontulen sijainti rauhallisella keskustan alueella, Kirkkolammen kupeessa mahdollistaa monipuolisen toiminnan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja retkeily. Päiväkodissa kuuluu myös englannin kieli kielirikasteena. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa tutustutaan englannin kieleen esimerkiksi laulujen, lorujen, kirjallisuuden, päivittäisten fraasien, leikkien ja eri kulttuurien tutkimisen kautta.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 321 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Taru Tapio
p. 040 1988 155
taru.tapio@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
03.06.
Aika:
14:30 - 17:00

Tapahtumapaikka

Pilke Revontuli
Vapaudentie 6 b Rovaniemi 96100 + Google Map