Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan Valonkadun päiväkotiin!

14.05. @ 17:30 - 19:00

Lämpimästi tervetuloa luontopainotteisen Valonkadun päiväkodin avoimiin oviin tiistaina 14.5. klo 17:30 osoitteeseen Valokatu 1, 87250 Kajaani.

Iloisessa koko perheen pihatapahtumassa ohjelmassa mm. luontoaiheisia toimintapisteitä. Tapahtuman kruunaa esiintymään saapuva palkittu, oululainen lastenmusiikkiyhtye Soiva Siili. Tapahtumassa on myös mahdollisuus tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Valonkatu tarjoaa laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja kodikkaassa päiväkodissa. Valonkadun toiminta koostuu monipuolisesti leikistä, liikkumisesta, kädentaidoista sekä musisoinnista. Luontopainotteisessa päiväkodissamme lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen. Metsä on lapselle hyvä leikkipaikka, josta löytyy lähes rajattomasti ideoita ja keinoja leikkeihin, liikkumiseen ja luovuuteen. Lapsena ja nuorena saaduilla luontokokemuksilla on merkittävä vaikutus läpi ihmiselämän.

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin apulaisjohtaja Tanja Kaijala
p. 040 183 6175
tanja.kaijala@pilkepaivakodit.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
14.05.
Aika:
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka

Pilke Valonkadun päiväkoti
Valokatu 1
Kajaani, 87250
+ Google Map