Töihin Pilke perhepalveluihin

Lapsen ja koko perheen hyvän päivän tekevät Pilke perhepalveluiden ammattilaiset - joka päivä.

Perhepalveluiden hyvän päivän tekijät

Pilke on laajentanut vuoden 2021 aikana toimintaansa sosiaalihuollon perhepalveluihin, sillä haluamme tarjota lapsiperheille entistä moninaisempia palveluita erilaisiin elämäntilanteisiin.

Perhepalveluiden työntekijämme kuuluvat yli 2 500 pilkeläisen varhaiskasvatuksen, iltapäiväkerhotoiminnan, lastenhoidon ja perhetyön ammattilaisen joukkoon, joka haluaa tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Myös me haluamme pitää huolta työntekijöistämme: tarjoamme aktiivisen, kannustavan ja motivoivan työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tutustu Pilkkeeseen työnantajana ja lue lisää työstä Pilkkeen perhepalveluista.

Sosiaalialan ammattilainen – tule meille tekemään lapsiperheiden sosiaalityötä sydämellä!

Perhepalveluiden ammattilaisemme työskentelevät perhetyöntekijänä ja ammatillisena tukihenkilönä lastensuojelun ja sosiaalihuoltolain mukaisen perhetyön ja ammatillisen tukihenkilötyön asiakkuuksissa.

Sivukadun Avopalvelut on nyt osa Pilke perhepalveluita, ja haemme lisää kokeneita sosaalialan ammattilaisia toimintamme laajentuessa. Arvostamme tehtävään soveltuvaa lisäkoulutusta ja vahvaa ammatillista osaamista ja kokemusta sekä valmiutta kehittää palveluitamme työyhteisöämme. Työmme on tärkeää ja merkityksellistä ja teemme sitä suurella sydämellä, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa.

Pilkkeen perhetyöntekijän työaika on joustava mutta ajoittain iltapainotteinen, sillä työ voi sisältää mahdollisesti ilta- ja viikonlopputyötä. Työssä korostuu asiakkaan, koko perheen ja lasten tarpeiden ja työn vaatimusten ymmärtäminen sekä kyky itsenäiseen kalenterin ja ajan hallintaan.

Tarjoamme kaikille pilkeläisille kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen

Tutustu Pilkkeeeseen työnantajana
Pilkkeellä tehdään maailman tärkeintä työtä, lempeyden voimalla

Avoimet työpaikat

Pilke on iso työnantaja ja meillä on jatkuvasti auki erilaisia työpaikkoja päiväkodeissa, iltapäiväkerhoissa, lastenhoidon palveluissa ja sosiaalihuollon avopalveluissa.

Jos et löytänyt tällä hetkellä avoinna olevista työpaikoista itsellesi kiinnostavaa tehtävää, kuulisimme silti sinusta mielellämme.

Kysy lisää!

Kysy lisää!
Kerromme mielellämme lisää Pilkkeellä työskentelystä ja tavastamme toimia. Ole yhteydessä, olisi kiva tutustua!