Hae päiväkotipaikkaa

Keski-Uusimaa: Järvenpää saa uuden musiikkipainotteisen päiväkodin – Sonaatti lupaa puhtaan sisäilman ja tilat 120 lapselle

Pilke mediassa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
28.04.2023

Pilke päiväkodit tiedottaa avaavansa musiikkipainotteisen päiväkodin, Pilke musiikkipäiväkoti Sonaatin, Järvenpäähän Laurilantielle elokuussa 2023. Sonaatti on 120-paikkainen päiväkoti 0–5-vuotiaille lapsille, uutisoi Keski-Uusimaa 27.4.2023.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Päiväkodissa järjestetään myös yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä, uutisoi Keski-Uusimaa.

Lue koko uutinen täältä!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilkkeen saamien työhakemusten määrä voimakkaassa kasvussa
Pilke tiedottaa
Pilke päiväkodit on houkutteleva työnantaja varhaiskasvatuksen ammattilaisille sekä muille työnhakijoille. Yrityksen saamien työhakemusten määrä kasvaa vuosi vuodelta, vaikka alalla on valtakunnallisesti pulaa työvoimasta. Houkuttelevuutta on onnistuttu lisäämään esimerkiksi mielenkiintoisilla uusilla työtehtävillä, työsuhde-etujen kokonaisuutta parantamalla ja palkka-avoimuudella.
Lue lisää
Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 9/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Mutta mikä on pedagoginen toimintasuunnitelma ja miksi ihmeessä sellainen meillä tehdään?
Lue lisää
Nokialle aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Pilke tiedottaa
Pilke musiikkipäiväkoti Melodian tiloihin aukeaa perhekahvila tiistaina 3.9.2024. Perhekahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9.30–11. 
Lue lisää