Pilke-päiväkotien ruokalista 2024

Pilkkeen päiväkodeissa on sama ruokalista Helsingistä Kemijärvelle. Päiväkodissa tarjoillaan lapsille aamiainen, lounas ja välipala.

  • Ruokailujen aikataulu on aina päiväkoti- ja ryhmäkohtainen. Pääsääntöisesti päiväkodeissamme aamiainen on klo 8.00, lounas n. klo 11.15 ja välipala n. klo 14.
  • Aamiainen tarjoillaan vain niille lapsille, joiden hoitosopimuksen mukainen hoitoaika alkaa aamulla ennen klo 9. Tarkemmat tiedot ruokailujen aikataulusta saat aina oman / lähipäiväkotisi johtajalta.
  • Ruokajuomana on maito ja vesi.
  • Alle 12 kuukauden ikäiselle lapselle tarjoamme tarvittaessa äidinmaidonkorvikkeen.
  • Huomioimme lapsen erityisruokavaliot ja allergiat. Kysy lisää ja keskustele tarkemmin suoraan päiväkodin johtajan kanssa!
  • Erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan päiväkotiemme ruoan valmistuksessa ja ruokailuissa.

Päiväkodissa tarjottava ruoka on suunniteltu lapsille rakenteeltaan ja raaka-aineiltaan. Päiväkotiruoassa pitää olla makua sopivasti ja suolaa tarpeeksi vähän.

Pilke-päiväkotien lounasruoan ja välipalojen valmistuksesta ja toimituksesta vastaa Feelia Oy. Ruoka toimitetaan päiväkoteihin viikoittain kylmänä ja päiväkotihuoltajat lämmittävät sen tarjoiltavaksi päiväkodeissa. Ruoan ravintoarvot säilyvät lämmityksessä.

 

Päiväkodeillamme on viiden viikon kiertävä ruokalista. Katso ja lataa tästä ruokalista!

Huomioithan, että päiväkoti- ja päiväkohtaiset muutokset ovat mahdollisia, ja saat niistä tiedon aina suoraan päiväkodista.

Kysymyksiä ja vastauksia päiväkotiruokaan ja -ruokailuun liittyen

Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan?

Päiväkodissa ruokailu on myös tärkeä osa varhaiskasvatusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa.

Lue lisää!

Kysy lisää!

Kysy lisää!
Mitä sinä haluaisit tietää tai kysyä? Hankintajohtajamme Maarit Lunkka työskentelee Helsingin toimistollamme, ja hän auttaa mielellään.