Töihin Pilkkeen iltapäiväkerhoon

Lapsen hyvän päivän iltapäiväkerhossa tekevät Pilkkeen ammattilaiset – joka päivä.

Iltapäiväkerhojen hyvän päivän tekijät

Pilkkeen iltapäivätoiminta tukee koulun perustehtävää ja kodin kasvatustyötä. Tarjoamme lapsille tasapainoisen päivän, jossa toteutuu lapsen oikeus vapaa-aikaan, lepoon, leikkiin sekä huolenpitoon.

Iltapäiväkerhojemme ohjaajat kuuluvat yli 2 000 pilkeläisen varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaisen joukkoon, joka haluaa tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Myös me haluamme pitää huolta työntekijöistämme: tarjoamme aktiivisen, kannustavan ja motivoivan työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tutustu Pilkkeeseen työnantajana ja lue lisää työstä Pilkkeen iltapäiväkerhoissa.

Pilke työnantajana - lue lisää!

Koululaiselle hyvä iltapäivä

Pilkkeen iltapäiväkerhon ohjaajat ovat luotettavia, turvallisia aikuisia, joiden kanssa lapsilla on aina mahdollisuus hyvään päivään.

Pilke järjestää perusopetuksen valvottua ja ohjattua iltapäivätoimintaa Espoossa, Vantaalla, Porissa, Porvoossa, Helsingissä ja Kirkkonummella ensisijaisesti 1.–2.-luokkalaisille sekä muiden vuosiluokkien erityistä tukea tarvitseville oppilaille.

Iltapäiväkerhojemme ohjaajat kannustavat jokaista lasta läksyjen tekoon sekä tukevat lapsen henkilökohtaista oppimista. Liikunta, hyvinvointi, leikki ja hyvien mediataitojen opettelu kuuluvat kiinteästi koululaisten iltapäiviin. Toiminnassa painotetaan turvallisuutta, suvaitsevaisuutta, myönteisyyttä, osallisuutta, innovatiivisuutta sekä kestävää kehitystä.

Pilkemäinen iltapäiväkerhon ohjaaja on reipas ja kekseliäs, lasta motivoiva ja kannustava. Kokeneella ohjaajalla on aina takataskussaan puuhavinkkejä ja taito pysyä rauhallisena, vaikka lasten tunteet välillä kuumenisivat.

Työ on joustavaa, ja työntekijänä pystyt vaikuttamaan omiin aikatauluihisi. Koska tiedämme, että kollegoiden vertaistuki on äärimmäisen tärkeää, järjestämme samalla alueella työskenteleville ohjaajille yhteisiä verkostoitumis- ja koulutustapahtumia.

Tarjoamme kaikille pilkeläisille kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen.

Pilkkeellä tehdään maailman tärkeintä työtä, lempeyden voimalla

Millaista on työ Pilkkeen iltapäiväkerhotoiminnassa?

Joona Jantunen, iltapäiväkerhon vastuuohjaaja, Espoo
"Parasta on, kun tulee töihin ja iloinen lapsi juoksee halaamaan.”

Avoimet työpaikat

Pilke on iso työnantaja ja meillä on jatkuvasti auki erilaisia työpaikkoja päiväkodeissa, iltapäiväkerhoissa, lastenhoidon palveluissa ja sosiaalihuollon avopalveluissa.

Jos et löytänyt tällä hetkellä avoinna olevista työpaikoista itsellesi kiinnostavaa tehtävää, kuulisimme silti sinusta mielellämme.

Kysy lisää!

Kysy lisää!

Perusopetuksen Iltapäivätoiminnanpäällikkö Piritta Marttila

Kerromme mielellämme lisää Pilkkeellä työskentelystä ja tavastamme toimia. Ole yhteydessä, olisi kiva tutustua!

Voit olla myös suoraan yhteydessä oman alueesi iltapäivätoiminnan koordinaattoreihin.