Hae päiväkotipaikkaa

Antti Pirttimäki nimitetty Pilkkeen uudeksi strategiajohtajaksi

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
10.02.2023

Pilkkeen uudeksi strategiajohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Antti Pirttimäki. Antti aloitti tehtävässään 1.2.2023.

Strategiajohtajana Antti Pirttimäen vastuulla on Pilkkeen kasvuun liittyvät hankkeet, uudet palvelut, erityisesti iltapäiväkerhotoiminta ja perhepalvelut, sekä strategisten kehitysprojektien johtaminen. Antti Pirttimäki työskentelee Pilkkeen johtoryhmän jäsenenä. Hän tekee lisäksi läheistä yhteistyötä monien pilkeläisten kanssa eri puolilla Suomea silloin kun Pilke avaa uusia yksiköitä tai erilaisia kehityshankkeita viedään eteenpäin valtakunnallisesti.

Antti Pirttimäki on työskennellyt viimeiset 15 vuotta johdon konsulttina strategian ja yritysjärjestelyjen parissa. Viimeisimmässä työpaikassaan konsulttiyritys PwC:llä hän keskittyi erityisesti perheomisteisiin yhtiöihin ja kasvuyrityksiin.

Pirttimäki kertoo, että työskentely Pilkkeellä varhaiskasvatuksen sekä lasten ja perheiden palvelujen parissa tuntuu merkitykselliseltä:

– Pilke päiväkodit on alansa johtava yritys, ja siksi strategiajohtajan tehtävä yrityksessä on hyvin mielenkiintoinen. Kahden lapsen isänä olen itse nähnyt, miten suuri merkitys hyvällä varhaiskasvatuksella on. Kun haen lapsen päiväkodista ja hän kertoo hyvästä päivästään, tuntuu se todella hienolta. Haluan antaa oman panokseni, jotta Pilkkeenä voimme tarjota lisää hyviä päiviä yhä useammalle lapselle ja rakentaa valmiuksia elämään ja elinikäiseen oppimiseen, Antti Pirttimäki sanoo.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Mari Puoskari
puh. 050 537 2595
mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilkkeen päiväkodeissa syödään jatkossa Feelian valmistamaa ruokaa
Pilke tiedottaa
Pilke ja Feelia aloittavat yhteistyön päiväkotien lounasruokien ja välipalojen toimituksissa. Yhteistyö on jo alkanut Varsinais-Suomessa ja laajenee syksyn aikana lähes koko Suomeen kaikkiin päiväkoteihimme. Jatkossa ruoka toimitetaan meille kylmänä kerran viikossa, ja sitä lämmitetään tarjolle paikalla olevien lasten mukainen määrä. Toivomme muutoksen vähentävän hävikkiä, pienentävän hiilijalanjälkeämme sekä parantavan ruoan tasa-laatuisuutta kaikissa päiväkodeissamme. Lapsilta saatu palaute on ollut positiivista: ruoka on hyvää ja maistuvaa.
Lue lisää
HS: Varhaiskasvatuksen palvelusetelilailla on kiire
Pilke mediassa
Kuntien käytännöt ovat hyvin erilaisia, ja perheet ovat eriarvoisessa asemassa käyttäessään varhaiskasvatusta, uutisoi Helsingin Sanomat 30.9.2023 julkaistussa Olli-Pekka Koljosen mielipidekirjoituksessa....
Lue lisää
Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen
Pilke tiedottaa
Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavapuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin...
Lue lisää