Hae päiväkotipaikkaa

Antti Pirttimäki nimitetty Pilkkeen uudeksi strategiajohtajaksi

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
10.02.2023

Pilkkeen uudeksi strategiajohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Antti Pirttimäki. Antti aloitti tehtävässään 1.2.2023.

Strategiajohtajana Antti Pirttimäen vastuulla on Pilkkeen kasvuun liittyvät hankkeet, uudet palvelut, erityisesti iltapäiväkerhotoiminta ja perhepalvelut, sekä strategisten kehitysprojektien johtaminen. Antti Pirttimäki työskentelee Pilkkeen johtoryhmän jäsenenä. Hän tekee lisäksi läheistä yhteistyötä monien pilkeläisten kanssa eri puolilla Suomea silloin kun Pilke avaa uusia yksiköitä tai erilaisia kehityshankkeita viedään eteenpäin valtakunnallisesti.

Antti Pirttimäki on työskennellyt viimeiset 15 vuotta johdon konsulttina strategian ja yritysjärjestelyjen parissa. Viimeisimmässä työpaikassaan konsulttiyritys PwC:llä hän keskittyi erityisesti perheomisteisiin yhtiöihin ja kasvuyrityksiin.

Pirttimäki kertoo, että työskentely Pilkkeellä varhaiskasvatuksen sekä lasten ja perheiden palvelujen parissa tuntuu merkitykselliseltä:

– Pilke päiväkodit on alansa johtava yritys, ja siksi strategiajohtajan tehtävä yrityksessä on hyvin mielenkiintoinen. Kahden lapsen isänä olen itse nähnyt, miten suuri merkitys hyvällä varhaiskasvatuksella on. Kun haen lapsen päiväkodista ja hän kertoo hyvästä päivästään, tuntuu se todella hienolta. Haluan antaa oman panokseni, jotta Pilkkeenä voimme tarjota lisää hyviä päiviä yhä useammalle lapselle ja rakentaa valmiuksia elämään ja elinikäiseen oppimiseen, Antti Pirttimäki sanoo.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Mari Puoskari
puh. 050 537 2595
mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Lintuvaaraan aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille
Pilke tiedottaa
Mukavia aamupäiviä kahvittelun sekä lasten leikkien ja erilaisten teemapäivien merkeissä Pilke tiedepäiväkoti Sirun tiloihin aukeaa perhekahvila keskiviikkona 3.4.2024. Perhekahvila on...
Lue lisää
Pilke avaa pienen englanninkielisen päiväkodin Kalasataman tornitaloon
Pilke tiedottaa
Englanninkielinen Pilke Playschool Kalasatama -päiväkoti avautuu huhtikuussa 2.4.2024 Helsingin Kalasatamassa. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa tarjotaan varhaiskasvatusta 40 lapselle. Lapset saavat leikkiä ja...
Lue lisää
Pilke kouluttaa: Pilke-Akatemiassa syvennytään nepsy-lasten varhaiskasvatukseen
Artikkelit
VEO-klinikat ja Kysy VEO:lta -Teamsit tarjolla koko kevään  Varhaiskasvatuksen ammattilaisten osaamista erityispedagogiikasta syvennetään Pilkkeellä jatkuvasti. Pilke järjestää omia VEO-klinikoita, joissa...
Lue lisää