Hae päiväkotipaikkaa

Antti Pirttimäki nimitetty Pilkkeen uudeksi strategiajohtajaksi

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
10.02.2023

Pilkkeen uudeksi strategiajohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Antti Pirttimäki. Antti aloitti tehtävässään 1.2.2023.

Strategiajohtajana Antti Pirttimäen vastuulla on Pilkkeen kasvuun liittyvät hankkeet, uudet palvelut, erityisesti iltapäiväkerhotoiminta ja perhepalvelut, sekä strategisten kehitysprojektien johtaminen. Antti Pirttimäki työskentelee Pilkkeen johtoryhmän jäsenenä. Hän tekee lisäksi läheistä yhteistyötä monien pilkeläisten kanssa eri puolilla Suomea silloin kun Pilke avaa uusia yksiköitä tai erilaisia kehityshankkeita viedään eteenpäin valtakunnallisesti.

Antti Pirttimäki on työskennellyt viimeiset 15 vuotta johdon konsulttina strategian ja yritysjärjestelyjen parissa. Viimeisimmässä työpaikassaan konsulttiyritys PwC:llä hän keskittyi erityisesti perheomisteisiin yhtiöihin ja kasvuyrityksiin.

Pirttimäki kertoo, että työskentely Pilkkeellä varhaiskasvatuksen sekä lasten ja perheiden palvelujen parissa tuntuu merkitykselliseltä:

– Pilke päiväkodit on alansa johtava yritys, ja siksi strategiajohtajan tehtävä yrityksessä on hyvin mielenkiintoinen. Kahden lapsen isänä olen itse nähnyt, miten suuri merkitys hyvällä varhaiskasvatuksella on. Kun haen lapsen päiväkodista ja hän kertoo hyvästä päivästään, tuntuu se todella hienolta. Haluan antaa oman panokseni, jotta Pilkkeenä voimme tarjota lisää hyviä päiviä yhä useammalle lapselle ja rakentaa valmiuksia elämään ja elinikäiseen oppimiseen, Antti Pirttimäki sanoo.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Mari Puoskari
puh. 050 537 2595
mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää