Hae päiväkotipaikkaa

Albert Edelfeltin iltapäiväkerho

schedule
Aukioloajat
Iltapäivätoimintaa järjestetään 3–5 tuntia joka koulupäivä klo 12–17.
euro_symbol
Hinnat
Iltapäivätoiminta on maksullista, ja maksu peritään kuukausittain. Kuukausimaksut ovat:
81 euroa/kk (3 h/pv)
108 euroa/kk (4 h/pv)
135 euroa/kk (5 h/pv)
mail
Hakeminen

Iltapäivätoimintaan haetaan sähköisen Wilma-järjestelmän kautta. Lisätietoa löytyy Porvoon kaupungin sivuilta.

Albert Edelfeltin iltapäiväkerho

Albert Edelfeltin iltapäiväkerho sijaitsee koulun tiloissa. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä koulun kanssa. Iltapäivätoimintaa järjestetään arkipäivinä klo 12–17.

Lähetämme viikoittain koteihin viikkokirjeen. Kirjeessä kerromme viikon tapahtumista, ajankohtaisista asioista sekä seuraavan viikon ohjelmasta.

Käytössämme on koulun eri luokkatilat, liikuntasali, ruokasali ja oma tilava pukuhuone, jossa lapset voivat mm. rakentaa majoja ja leikkiä. Liikuntasalissa lapset pääsevät leikkimään vapaasti, pelaamaan sekä järjestämme lapsille ohjattua toimintaa.


Vietämme paljon aikaa ulkoillen, liikkuen ja leikkien. Tutustumme leikin kautta perinneleikkeihin. Lapsilla on ulkoillessa käytössä erilaisia liikuntavälineitä.

Käymme säännöllisesti koulun vieressä olevassa lähimetsässä, jossa lapset saavat rakentaa majoja, leikkiä vapaasti sekä leikimme lapsien kanssa erilaisia leikkejä. Lisäksi hyödynnämme viereisen koulun piha-alueita sekä tekonurmikenttää, jossa esim. kesäisin pelaamme jalkapalloa ja talvisin luistelemme.

Askartelemme eri juhlateemojen mukaisesti kuten esim. Halloween , vappu , joulu, sekä pidämme lasten kanssa erilaisia juhlia teemoihin liittyen. Keräämme paljon kierrätys sekä luonnonmateriaaleja, josta lapset saavat luoda taidetta.

Meille on tärkeää, että lapsi viihtyy kerhossa ja löytää mieluista tekemistä yksin, ystävien tai ohjaajan kanssa. Halutessaan lapsi voi myös rentoutua, levätä tai tehdä läksyjä iltapäivän aikana. Lapsen kanssa keskustelut, ilojen ja surujen jakaminen on meille tärkeää. Haluamme että lapsella on turvallinen olo ja että voimme tehdä lapsen päivästä onnistuneen.

Tuemme kodin ja koulun kasvatustyötä, ja yhteistyöllä pyritään tukemaan lapsen kokonaisvaltaista kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla.


Albert Edelfeltin iltapäiväkerho - Näin löydät meille!
Näsin koulukatu 3, 06100, Porvoo

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu iltapäiväkerhon päivästä

Iltapäiväkerhojen aikataulu rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio iltapäiväkerhopäivästä.
schedule

12–13.30

Iltapäiväkerhojen ovet aukeavat; ulkoilua / toimintatuokio

schedule

13.30–14.30

Välipala

schedule

14.30–15

Läksyt

schedule

15–16

Ohjattu toiminta / vapaa leikki

schedule

16 –17

Ulkoilua ja vapaata leikkiä, Kiitos päivästä, huomiseen!

Hae iltapäiväkerhopaikkaa

Hae paikkaa tästä

Hae iltapäiväkerhopaikkaa täältä

Kysy lisää

Perusopetuksen iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori

Satu Strang
040 625 6891
satu.strang@pilkepaivakodit.fi

Albert Edelfeltin iltapäiväkerho

Näsin koulukatu 3
06100 Porvoo
040 480 3930
albertedelfelt@pilkepaivakodit.fi