Hae päiväkotipaikkaa

Lapuan Touhula-päiväkoti Merihevonen jatkaa toimintaansa Pilke-päiväkotina

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
05.04.2022

Pilke päiväkodit jatkaa Touhula Merihevosen toimintaa Lapualla Aarrekujalla 1.4.2022 alkaen.

Päiväkoti Merihevonen sijaitsee Huhtakummun alueella, lähellä Lapuan keskustaa. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0–6-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin vanhat työntekijät siirtyvät Pilkkeelle ja n. 70 lapsen arki säilyy ennallaan.

“Tavoitteemme on, että päiväkodin arki muuttuisi mahdollisimman vähän. Päiväkodin nimi pysyy ainakin toistaiseksi samana, samoin aukioloajat. Myös asiakasmaksut pysyvät ennallaan. Toivotamme sydämellisesti koko Merihevosen yhteisön tervetulleeksi Pilkkeelle!” kertoo Pilkkeen Pohjanmaan aluejohtaja Jenni Mäkelä.

Pilkkeellä on ennestään neljä päiväkotia Pohjanmaalla; Vaasassa, Isossakyrössä ja Seinäjoella. Yhteensä Pilkkeellä on 180 päiväkotia ympäri Suomen.

Lisätietoja:

page1image12001344

Pohjanmaan aluejohtaja
Jenni Mäkelä
040 457 0564
jenni.makela@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää