Hae päiväkotipaikkaa

Lapuan Touhula-päiväkoti Merihevonen jatkaa toimintaansa Pilke-päiväkotina

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
05.04.2022

Pilke päiväkodit jatkaa Touhula Merihevosen toimintaa Lapualla Aarrekujalla 1.4.2022 alkaen.

Päiväkoti Merihevonen sijaitsee Huhtakummun alueella, lähellä Lapuan keskustaa. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0–6-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin vanhat työntekijät siirtyvät Pilkkeelle ja n. 70 lapsen arki säilyy ennallaan.

“Tavoitteemme on, että päiväkodin arki muuttuisi mahdollisimman vähän. Päiväkodin nimi pysyy ainakin toistaiseksi samana, samoin aukioloajat. Myös asiakasmaksut pysyvät ennallaan. Toivotamme sydämellisesti koko Merihevosen yhteisön tervetulleeksi Pilkkeelle!” kertoo Pilkkeen Pohjanmaan aluejohtaja Jenni Mäkelä.

Pilkkeellä on ennestään neljä päiväkotia Pohjanmaalla; Vaasassa, Isossakyrössä ja Seinäjoella. Yhteensä Pilkkeellä on 180 päiväkotia ympäri Suomen.

Lisätietoja:

page1image12001344

Pohjanmaan aluejohtaja
Jenni Mäkelä
040 457 0564
jenni.makela@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää