Hae päiväkotipaikkaa

Metropolian yhteistyössä Pilke-päiväkotien kanssa on iloa ja kehittämisen voimaa

Pilke mediassa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
04.01.2024

Oletko miettinyt, millaista työelämän ja korkeakoulun yhteistyö on varhaiskasvatuksessa?

Metropolian varhaiskasvatuksen sosionomeja kouluttava opettajatiimi on tehnyt tiivistä yhteistyötä Pilke-päiväkotien kanssa jo vuosia. Opiskelijayhteistyöllä on vakiintuneet käytännöt oppimistehtävien, innovaatioprojektien, opinnäytetöiden ja harjoittelujen toteuttamisessa Pilkkeen yksiköissä. Lue lisää täältä. 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää