Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Englantilainen Leikkikoulu

Painotus: Englannin kieli
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.00-18.00 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Sunshines (alle 3v.) puh. 040 1988 472
Rainbows (3-4v.) puh. 040 968 1265
Stars puh. 0400 525 106

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

 

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Päiväkotiin voi hakea hoitopaikkaa Rovaniemen kaupungin sivuilta.

Hae päiväkotipaikkaa

Varhaiskasvatusta monipuolisissa oppimisympäristöissä

Englantilaisen Leikkikoulun sijainti rauhallisella keskustan alueella, Kirkkolammen kupeessa, mahdollistaa päiväkotimme monipuolisen toiminnan. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta meillä on lyhyt matka keskustan suomiin kulttuuripalveluihin. Lapsiryhmämme ovatkin tuttu näky kirjaston satutuokioilla, minikinossa, Arktikumissa, tiedekeskus Pilkkeessä sekä Vesihiiden uimakoulussa. Lapsiryhmät retkeilevät mielellään myös Kirkkolammen ympäristössä; leikkipuistossa, hiekkakentällä, hiihtoladulla sekä pilkkiretkellä.

Uutta kieltä oppimaan

Englantia ei tarvitse osata leikkikouluun tullessa. Kieltä käytetään aina lapsen ikä ja kehitystaso huomioiden. Mitä varhemmin lapsi pääsee vieraan kielen maailmaan sitä paremmin hän sitä vanhempana taitaa. Muistijälki jää syvälle ja usein koulussa vieraan kielen alkaessa huomataan kielen opiskelun olevan helpomaa heille, jotka ovat sitä jo päiväkodissa kuulleet.

Katso Pilkkeen kaikki yksityiset päiväkodit Rovaniemellä.

Pilke Englantilainen Leikkikoulu - Näin löydät meille!
Vapaudentie 6 a
96100 ROVANIEMI Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Englantilainen Leikkikoulu - Asiakasperheidemme kokemuksia

Aivan ihanat opettajat ja hoitajat, jotka hoitavat lapsia ammattitaidolla ja lapsen yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Heillä on uskomaton tiimihenki ja motivaatio työtään kohtaan! Hoitajat ja opet ovat supersankareita!
Päiväkodilla on aina lämmin tunnelma. Monipuoliset aktiviteetit lapsille. Aito kiinnostus ja halu tukea lasten kasvua ja oppimista.
Varhaiskasvatus on monipuolista ja laadukasta! On mahtavaa miten hienosti on panostettu niin hieno- että karkeamotoriikkaan, kaveritaitoihin, tunnetaitoihin ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen ylipäänsä. Lasten toiveita myös kuullaan ja suodaan lapsille myös mahdollisuuksia leikkiä pienemmissä ryhmissä ja vaihdella ympäristöä. Vanhempia tiedotetaan hyvin tulevista ja kerrotaan myös siitä mitä on tehty lasten kanssa ja kuinka oma lapsi on toiminut päivän aikana! Ammatillisia, ystävällisiä, lämpimiä ja niin ihanasti huomioivat koko perheen, ei vain lasta.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,2/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Henna Kortelainen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.


Pilkkeen Englantilainen leikkikoulu sijaitsee talon 2. kerroksessa. Samassa talossa toimii päiväkoti Taikametsä katutasossa.