Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Kultaseppä

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17.00 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Menninkäiset (1-3 v.) puh. 040 7512 582
Maahiset (3-6 v.) puh. 040 356 0863

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu 325 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen ja hae palveluseteliä Vihdin kunnan verkkosivuilta.

Pilke Kultasepän toiminta päättyy 31.7.2024. Tiedustele päiväkotipaikkaa Vihdin toisesta Pilke-päiväkodista Linnanniitusta.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Kultaseppä on luontopainotteinen päiväkoti Nummelassa

Pieni ja kodikas luontopäiväkoti Kultaseppä sijaitsee lähellä luontoa, mutta kuitenkin vain kivenheiton päässä Nummelan palveluita. Pienillekin sopivalla kävelyetäisyydeltä löytyvät metsät, puistot sekä Helsingin yliopiston tutkimuskohteena oleva kosteikko ympäristöineen. Talvella lähiympäristö tarjoaa erinomaiset pulkkailu- ja hiihtomaastot. Liikunta ja leikki toteutuvatkin paljolti luonnossa tutkien ja seikkaillen. Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon, ulkoiluun sekä kestävään elämäntapaan.

Pienryhmätoimintaa, jossa lapset tulevat huomioiduksi

Pilke Kultasepässä lapsi saa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ilmapiirissä. Kotoisa ja pieni kaksiryhmäinen yksikkömme toimii lapsilähtöisesti. Jokainen lapsi kohdataan aidosti, yksilölliset tarpeet huomioiden. Toiminta perustuu pienryhmissä toimimiseen ja lasten kuunteluun. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana.

Ulkoilua säällä kuin säällä

Kultasepän luontopäiväkodissa tutustumme luontoon myös eläinten ja kasvien kautta. Tutkimme vuodenaikojen näkymistä luonnossa ja ulkoilemme säästä riippumatta. Luontopäiväkodissa tutustutaan myös kierrätykseen monipuolisesti. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten liikunta, musiikki, askartelu- ja maalaustuokiot kuitenkaan lepohetkiä unohtamatta.

Pilke luontopäiväkoti Kultaseppä - Näin löydät meille!
Kultasepänkuja 6
03100 NUMMELA Suomi
Ota yhteyttä

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke Kultaseppä - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ehdottomasti aivan upeat, sydämelliset ja lasten parasta ajattelevat kasvattajat! Todella iso kiitos Kultasepän upeille kasvattajille erittäin tärkeästä työstä, te teette lasten arjesta turvallista naurun kera <3 Ilman heitä, heidän jaksamista ja ammattitaitoa, arki ei toimisi.
Päiväkoti on sopivan pieni ja rauhallinen ja siellä on kodikas tunnelma.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,2/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Elviira Paavola

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.