Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Kultaseppä

Painotus: Luonto
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17.00 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Menninkäiset (1-3 v.) puh. 040 7512 582
Maahiset (3-6 v.) puh. 040 356 0863

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu 325 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Pilke Kultaseppä on luontopainotteinen päiväkoti Nummelassa 1-6-vuotiaille lapsille

Luontopäiväkoti Kultaseppä sijaitsee lähellä luontoa, mutta kuitenkin lähellä Nummelan palveluita. Pienillekin sopivalla kävelyetäisyydeltä löytyvät metsät, puistot sekä Helsingin Yliopiston tutkimuskohteena oleva kosteikko ympäristöineen. Talvella lähiympäristö tarjoaa hyvät pulkkailu- ja hiihtomaastot. Liikunta ja leikki toteutuvat paljolti luonnossa tutkien ja seikkaillen. Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon, ulkoiluun sekä kestävään elämäntapaan.

Pilke Kultasepässä lapsi saa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ilmapiirissä. Kotoisa ja pieni kaksiryhmäinen yksikkömme toimii lapsilähtöisesti. Jokainen lapsi kohdataan aidosti, yksilölliset tarpeet huomioiden. Toiminta perustuu pienryhmissä toimimiseen ja lasten kuunteluun. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana.

Kultasepän luontopäiväkodissa tutustumme luontoon myös eläinten ja kasvien kautta. Tutkimme vuodenaikojen näkymistä luonnossa ja ulkoilemme säästä riippumatta. Luontopäiväkodissa tutustutaan kierrätykseen monipuolisesti. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. Tekemisen ja tutkimisen riemu näkyy lapsissa ja toiminnassa. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten liikunta, musiikki, askartelu- ja maalaustuokiot kuitenkaan lepohetkiä unohtamatta.

Pilke luontopäiväkoti Kultaseppä - Näin löydät meille!
Kultasepänkuja 6
03100 NUMMELA Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Kultaseppä - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ehdottomasti aivan upeat, sydämelliset ja lasten parasta ajattelevat kasvattajat! Todella iso kiitos Kultasepän upeille kasvattajille erittäin tärkeästä työstä, te teette lasten arjesta turvallista naurun kera <3 Ilman heitä, heidän jaksamista ja ammattitaitoa, arki ei toimisi.
Päiväkoti on sopivan pieni ja rauhallinen ja siellä on kodikas tunnelma.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.