Hae päiväkotipaikkaa

Pilkkeen uudeksi toimitusjohtajaksi Mari Puoskari

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
07.02.2022

Suomen suurimman päiväkotiyrityksen Pilke päiväkotien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Mari Puoskari. Hän aloittaa tehtävässään 1.6.2022.

 

Pilke päiväkodit on nimittänyt Mari Puoskarin uudeksi toimitusjohtajakseen, ja hän aloittaa tehtävässään 1.6. Puoskari siirtyy Pilkkeelle konsulttiyhtiö FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtajan tehtävistä.

Pilkkeen uusi toimitusjohtaja Mari Puoskari. Kuva: Mari Waegelein

Väliaikaisesti Pilkkeen toimitusjohtajana työskentelevä Heini Pirttijärvi jatkaa työtään suunnitellusti kesään saakka.

– Mari Puoskarilla on taustallaan vahva kokemus valtakunnallisen ja kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta. Arvostamme myös hänen erityistä osaamistaan yhteiskuntasuhteiden johtamisesta ja kumppanuudesta kuntien kanssa, mikä on erittäin tärkeää varhaiskasvatuksen ja perheille

tarjottavien palvelujen toiminnassa, Trude Sydtangen, Pilkkeen omistavan Dibber Early Education Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja sanoo.

Trude Sydtangenin mukaan Puoskarin ensisijainen tehtävä toimitusjohtajana on kehittää Pilkettä ja sen palveluja perheille sekä laajentaa ja kasvattaa Pilkkeen toimintaa edelleen. Näin yritys toteuttaa tärkeintä tehtäväänsä, tehdä lapselle hyvä päivä joka päivä.

– Pilkkeen toiminta varhaiskasvatuksen ja perheiden palvelujen parissa on omia arvojani lähellä oleva toimiala, jossa pääsen työskentelemään muun muassa vastuullisuuden kehittämisen parissa. Varhaiskasvatus- ja konsultointialoilla on yhteistä kova kilpailu osaavista työntekijöistä. Haluan entisestään vahvistaa Pilkettä hyvänä työnantajana ja jatkaa työhyvinvoinnin ja johtamisen kehittämistä, Mari Puoskari sanoo.

 

Mari Puoskari (s. 1979):

● Diplomi-insinööri, työskennellyt muun muassa johtotehtävissä konsulttiyhtiö Pöyryllä ja FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtajana. Hallituksen jäsenenä yrityksissä Remeo Oy ja Fintraffic Oy.

● Ollut mukana politiikassa, vuosina 2007–2011 Vihreiden varapuheenjohtajana, ja Helsingin kaupungin valtuustossa 2004–2017, ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajana vuodesta 2013.

● Syntynyt Juuassa, asuu Helsingissä. Perheeseen kuuluu puoliso ja kaksi kouluikäistä lasta.

● Harrastaa urheilua, muun muassa juoksua, maantiepyöräilyä ja painonnostoa.

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Kirsi Ristaniemi, markkinointi- ja viestintäjohtaja,
+358 40 779 3776,
kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen
Pilke tiedottaa
Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavanpuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin...
Lue lisää
Lohjan asuntomessualueelle aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Pilke tiedottaa
Pilke luontopäiväkoti Ulapan tiloihin osoitteeseen Sahapiha 2 08100 Lohja aukeaa perhekahvila tiistaina 19.9.2023. Kahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 
Lue lisää
Nurmijärven Uutiset: Vanha-Klaukan päiväkotiin viisi uutta ryhmää – liittyy heikkokuntoisten päiväkotien lakkauttamiseen
Pilke mediassa
Klaukkalan Vanha-Klaukassa sijaitseva yksityinen päiväkoti Pilke Hehku laajennetaan nykyisestä seitsenryhmäisestä päiväkodista kaksitoistaryhmäiseksi päiväkodiksi. Laajennuksen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2024.
Lue lisää