Hae päiväkotipaikkaa

Pilkkeen uudeksi toimitusjohtajaksi Mari Puoskari

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
07.02.2022

Suomen suurimman päiväkotiyrityksen Pilke päiväkotien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Mari Puoskari. Hän aloittaa tehtävässään 1.6.2022.

 

Pilke päiväkodit on nimittänyt Mari Puoskarin uudeksi toimitusjohtajakseen, ja hän aloittaa tehtävässään 1.6. Puoskari siirtyy Pilkkeelle konsulttiyhtiö FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtajan tehtävistä.

Pilkkeen uusi toimitusjohtaja Mari Puoskari. Kuva: Mari Waegelein

Väliaikaisesti Pilkkeen toimitusjohtajana työskentelevä Heini Pirttijärvi jatkaa työtään suunnitellusti kesään saakka.

– Mari Puoskarilla on taustallaan vahva kokemus valtakunnallisen ja kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta. Arvostamme myös hänen erityistä osaamistaan yhteiskuntasuhteiden johtamisesta ja kumppanuudesta kuntien kanssa, mikä on erittäin tärkeää varhaiskasvatuksen ja perheille

tarjottavien palvelujen toiminnassa, Trude Sydtangen, Pilkkeen omistavan Dibber Early Education Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja sanoo.

Trude Sydtangenin mukaan Puoskarin ensisijainen tehtävä toimitusjohtajana on kehittää Pilkettä ja sen palveluja perheille sekä laajentaa ja kasvattaa Pilkkeen toimintaa edelleen. Näin yritys toteuttaa tärkeintä tehtäväänsä, tehdä lapselle hyvä päivä joka päivä.

– Pilkkeen toiminta varhaiskasvatuksen ja perheiden palvelujen parissa on omia arvojani lähellä oleva toimiala, jossa pääsen työskentelemään muun muassa vastuullisuuden kehittämisen parissa. Varhaiskasvatus- ja konsultointialoilla on yhteistä kova kilpailu osaavista työntekijöistä. Haluan entisestään vahvistaa Pilkettä hyvänä työnantajana ja jatkaa työhyvinvoinnin ja johtamisen kehittämistä, Mari Puoskari sanoo.

 

Mari Puoskari (s. 1979):

● Diplomi-insinööri, työskennellyt muun muassa johtotehtävissä konsulttiyhtiö Pöyryllä ja FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtajana. Hallituksen jäsenenä yrityksissä Remeo Oy ja Fintraffic Oy.

● Ollut mukana politiikassa, vuosina 2007–2011 Vihreiden varapuheenjohtajana, ja Helsingin kaupungin valtuustossa 2004–2017, ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajana vuodesta 2013.

● Syntynyt Juuassa, asuu Helsingissä. Perheeseen kuuluu puoliso ja kaksi kouluikäistä lasta.

● Harrastaa urheilua, muun muassa juoksua, maantiepyöräilyä ja painonnostoa.

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Kirsi Ristaniemi, markkinointi- ja viestintäjohtaja,
+358 40 779 3776,
kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää