Hae päiväkotipaikkaa

Suomen Paras Päiväkoti -tutkimus: Pilkkeen asiakkaat tyytyväisiä päiväkotien palveluun

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
20.06.2022

 

Pilkkeen kevään 2022 asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan päiväkotien asiakasperheet ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Suomen Paras Päiväkoti -tutkimus tehtiin nyt viidettä kertaa, ja sen mukaan Pilkkeen suositteluindeksi NPS oli 48.

Pilke tutki päiväkotien asiakasperheiden tyytyväisyyttä viidettä kertaa. Kysely toteutettiin anonyyminä verkkokyselynä, johon vastasi hieman yli 3100 henkilöä eli noin 30 prosenttia Pilke-päiväkotien kirjoilla olevien lasten lukumäärästä. Vastausmäärä laski hieman edellisestä vuodesta, mutta vastausmäärää voidaan silti pitää erittäin hyvänä tulosten luotettavuuden suhteen.

Vastaajilta kysyttiin, suosittelisivatko he omaa päiväkotiaan muille, eli niin sanottua NPS-arviota. Tällä kertaa Pilkkeen suositteluindeksi oli 48, joka on erittäin korkea.

Pilke-päiväkotien NPS-suositteluindeksin kehitys 2018–2022

 

Pilkkeen päiväkotien palvelun laatua rakennetaan ja vahvistetaan lukuisin eri tavoin, ja yritys on tehnyt järjestelmällisesti ja pitkään työtä toiminnan ja palvelun laadun kehittämiseksi. Pilke sai laatusertifikaatin vuonna 2017, ja nykyään se kattaa sekä päiväkotien että iltapäiväkerhojen toiminnan. Lisäksi yritykselle myönnettiin ympäristösertifikaatti vuonna 2021.

Uusimman asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset on käyty läpi jokaisessa Pilkkeen päiväkodissa ja niistä on viestitty päiväkotien asiakkaille.

Tietoa tutkimuksen toteutuksesta:

Vastaajia: 3109, mukana 180 Pilkkeen päiväkotia ympäri Suomen.

Toteutustapa: Sähköisesti toteutettu anonyymi verkkokysely, joka jaeltiin Pilkkeen päiväkotien asiakasperheille Daisy-yhteysjärjestelmän kautta.

Ajankohta: Tammi–helmikuu 2022.

Toteuttaja: Suomen Paras Päiväkoti -kyselyn toteuttaa Clementia Oy. Lisätietoja: Suomen Paras Päiväkoti 2021

Lisätietoja:

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Kirsi Ristaniemi
040 779 3776
kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää