Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lämpimästi tervetuloa Playschool Espoonlahden etäasiakasiltaan torstaina 10.3. klo 17.30.

10.03.2022 @ 17:30 - 18:30

Avaamme englanninkielisen päiväkodin Espoonlahteen kauppakeskus Lippulaivaan elokuussa 2022.

Espoonlahdessa sijaitseva Pilke Playshool on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä.

Päiväkodissa on myös suomenkielisiä ryhmiä, joissa englannin kieleen tutustutaan vähitellen. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä, mutta myös suomen kieltä käytetään arjessa.

Englannin kielen lisäksi päiväkodissa painotetaan liikuntaa varhaiskasvatuksessa. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Lämpimästi tervetuloa etäasiakasiltaamme torstaina 10.3. klo 17.30. Esittelemme tilaisuudessa päiväkodin monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Teams-kutsun saatte laittamalla sähköpostia 7.3 mennessä osoitteeseen mira.tuohenmaa-virtanen@pilkepaivakodit.fi ja ilmoittautumalla iltaan. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää! Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 €/kk Espoon palvelusetelillä. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Tutustu päiväkotiin lisää täältä!

 

Tiedot

Päivämäärä:
10.03.2022
Aika:
17:30 - 18:30