Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Pilke Tähtimetsään päiväkodin pihapiiriin QR-koodiradalle.

01.04.2021 - 08.04.2021

Pilke päiväkoti Tähtimetsä sijaitsee Hirvensalon Haarlassa Tammistontien varrella lähellä Haarlan koulua. Tähtimetsässä lapsi kokee leikin riemua valoisissa, toimivissa ja turvallisissa tiloissa – niin sisällä kuin ulkona.

Tähtimetsän päivät koostuvat monipuolisesta toiminnasta leikkien, laulujen, liikunnan ja kädentaitojen parissa. Meillä lapsi saa opetella omatoimisuutta yksilöllisesti ja olla osallinen, aktiivinen toimija ryhmässä. Jokaisella lapsiryhmällä on käytössään omat ryhmätilat sekä liikuntasali on yhteisessä käytössä. Tilamme mahdollistavat tärkeän pienryhmätoiminnan. Huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö on meillä Tähtimetsässä tärkeässä roolissa.

Järjestämme päiväkodin pihalla QR-koodiradan, jossa on mahdollisuus päästä tutustumaan Pilke päiväkotien toimintaan virtuaalisesti. QR-koodirata löytyy Tähtimetsän pihapiiristä 1.4-8.4. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Hae palvelusetelihoitopaikkaa pikkuisellesi syksylle 2021 Turun kaupungin sivuilta.. Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Lisätietoja: Päiväkodin johtaja Annette Palanen Puh. 040 455 9712 annette.palanen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Alkaa:
01.04.2021
Loppuu:
08.04.2021
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka