Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Musiikkipäiväkoti Majakan avoimet ovet!

07.12.2022 @ 17:00 - 19:00

Lämpimästi tervetuloa musiikkipäiväkoti Majakan avoimiin oviin tiistaina 7.12. klo 17.00 osoitteeseen Aisapolku 3, 92150 Raahe. Päiväkodille saapuu esiintymään palkittu, oululainen lastenmusiikkiyhtye Soiva Siili. Perheet pääsevät myös tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Pilke musiikkipäiväkoti Majakka aukesi Raaheen elokuussa 2019. Päiväkoti Majakka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Meillä on vielä muutama vapaa paikka päiväkodissa. Toimimalla nopeasti varmistat paikan lapsellesi ja saat heti varmistuksen päiväkotipaikasta. Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.Majakassa on käytössä kuntalisä. Lue lisää päiväkodista ja hae paikkaa täältä!

Lisätietoa:

Päiväkodin johtaja Vuokko Vinberg
Puh. 044 3281 896
vuokko.vinberg@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
07.12.2022
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka