Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Päiväkoti Kasteen asiakasilta

06.10.2020 @ 17:30 - 18:30

PILKE tiedepäiväkoti Kaste aukeaa tammikuussa 2021 Vapaaherrantielle Sundsbergiin. Päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta suomeksi ja ruotsiksi lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa. Yksi päiväkotiryhmistä on ruotsinkielinen.

Kaste on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua.

Päiväkodin varhaiskasvattajat ovat läsnä ja lähellä lasta ja vanhempia. Meille on tärkeää, että lapset tulevat nähdyksi ja kuulluksi leikeissään ja oppimisen hetkissä. Toimintaamme kuuluvat myös muut päiväkodin monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme tiistaina 6.10. klo 17.30 Bro-päiväkotiin osoitteeseen Bronpolku 2, 02480 Kirkkonummi. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Kasteen monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Lue lisää päiväkodista täältä.

Lisätietoja:
Asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson
p. 040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
06.10.2020
Aika:
17:30 - 18:30
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka