Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa ICEC Kauniaisen avoimiin oviin!

18.05. @ 10:00 - 12:00

Lämpimästi tervetuloa englanninkielisen päiväkodin ICEC Kauniaisen avoimiin oviin la 18.5. klo 10-12 osoitteeseen Kasavuorentie 6, 02700 Kauniainen.

Etsitkö lapsellesi kansainvälistä päiväkotia, jossa hän oppisi monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta englannin kielen lisäksi? ICEC-päiväkodeissa eri kansallisuudet ja kulttuurit yhdistyvät saumattomasti. Kasvatamme lapsia globaaliin maailmaan ja kunnioitamme erilaisia kulttuureja tasapuolisesti suomalaista valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa noudattaen.

Päiväkodin toiminnassa korostetaan myös lasten luovuutta, leikkiä ja osallistavaa oppimista. Vaalimme lempeää, läsnäolevaa vuorovaikutusta ja luomme olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Avoimien ovien tapahtumassamme on hauskoja ulkoilma-aktiviteetteja koko perheelle! Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää päiväkotimme monipuolisesta toiminnasta.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 311€ / kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Ivika-Ines Todurova
p. 040 5161 796
ivika-ines.todurova@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
18.05.
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka

ICEC Kauniainen
Kasavuorentie 6
Kauniainen, 02700
+ Google Map