Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa ICEC Kilon avoimiin oviin!

26.04. @ 17:30 - 18:30

Lämpimästi tervetuloa englanninkielisen päiväkotimme avoimiin oviin taidenäyttelyn merkeissä perjantaina 26.4. klo 17:30-18:30 osoitteeseen Siuntiontie 3, 02600 Espoo.

Etsitkö lapsellesi kansainvälistä päiväkotia, jossa hän oppisi monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta englannin kielen lisäksi? ICEC-päiväkodeissa eri kansallisuudet ja kulttuurit yhdistyvät saumattomasti. Kasvatamme lapsia globaaliin maailmaan ja kunnioitamme erilaisia kulttuureja tasapuolisesti suomalaista valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa noudattaen.

Englanninkielinen päiväkoti ICEC Kilo sijaitsee Siuntiontiellä kauniin metsän ympäröimänä. Lähimetsä toimii myös päiväkodin oppimisympäristönä oman pihan lisäksi. Päiväkodin toiminnassa korostetaan lasten luovuutta, leikkiä, monikulttuurisuutta ja osallistavaa oppimista.Vaalimme päiväkodissa lempeää, läsnäolevaa vuorovaikutusta ja luomme olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Tervetuloa avoimien ovien tapahtumaamme pe 26.4. klo 17.30-18.30! Tapahtumassa perheillä on mahdollisuus tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulla lisää kansainvälisen päiväkotimme monipuolisesta toiminnasta. Paikan päällä pääsee myös ihastelemaan päiväkodin itse tekemää taidenäyttelyä!

Syksystä 2024 alkaen päiväkotiin saa varhaiskasvatuksen palvelusetelin Espoon kaupungilta. Kysy lisää palvelusetelistä ja asiakasmaksusta päiväkodin johtajalta. Hae paikkaa täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Marja Kemppainen
p. 044 7509 192
marja.kemppainen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
26.04.
Aika:
17:30 - 18:30

Tapahtumapaikka

ICEC Kilo
Siuntiontie 3
Espoo, 02600
+ Google Map