Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tervetuloa Keravan Pilke- festareille!

23.05. @ 17:00 - 19:00

Tervetuloa koko perheen iloiseen lasten tapahtumaan torstaina 23.5. klo 17 alkaen päiväkoti Jokilaivaan. Osoitteemme on Ahjontie 3, 04220 Kerava.

Tervetuloa koko perheen Pilke-festareille! Iloisessa pihatapahtumassa luvassa pomppulinnassa pomppimista ja hauskoja puuhapisteitä. Festareiden esiintyjänä nähdään Höpinätötterö! Höpinätötterö on lastenmusiikkiduo, jonka vinkeän vinksahtanut show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Lauluissa seikkailevat muun muassa vauhdikkaat ralliautot, herkulliset voileivät sekä Nestori-mato. Tapahtumassa myynnissä myös makkaraa ja mehua. Varaathan käteistä rahaa mukaasi.

Pilkkeellä on Keravalla kolme päiväkotia (Kurkela, Jokilaiva ja Kiddy House), joissa kaikissa on sama pilkeläinen tapa toimia: lapselle tarjotaan hyvä päivä aktiiviseen oppimiseen perustuvan, laadukkaan varhaiskasvatuksen parissa, syliä ja turvaa unohtamatta. Lisäksi jokaisessa päiväkodissa on oma painotuksensa: liikunta, luonto tai englannin kieli. Vaalimme päiväkodeissamme lempeää, läsnäolevaa vuorovaikutusta ja luomme olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Tervetuloa tutustumaan ja kuulemaan lisää Pilkkeen toiminnasta! Hae paikkaa täältä. Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Nina Finsk
Puh.040 451 7034
nina.finsk@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
23.05.
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Pilke Jokilaiva
Ahjontie 3
Kerava, 04220
+ Google Map