Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa päiväkoti Käpälämäen ja Kaniinin yhteiseen kevättempaukseen 23.4. klo 10-12!

23.04.2022 @ 10:00 - 12:00

Tervetuloa päiväkoti Käpälämäen ja Kaniinin yhteiseen kevättempaukseen lauantaina 23.4. klo 10-12 Käpälämäen päiväkodille osoitteeseenHeinätie 5, 01350 Vantaa! Ohjelmassa perheille on askertelua, arpajaiset ja herkuttelua vohveleilla sekä vanhempaintoimikunnan järjestämässä buffetissa. Esiintymään päiväkodille saapuu Pelle Positiivi!

Vanhempaintoimikunnan buffetissa maksutapoina toimivat käteinen tai MobilePay.

Pilke Käpälämäki on pieni 28-paikkainen kodinomainen päiväkoti lähellä Hiekkaharjun juna-asemaa. Päiväkotimme on lasten ja perheiden yhteisö, jossa jokainen on tärkeä. Yhteisön sydämen muodostavat sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö, johon kuuluu varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien lisäksi päiväkodin huoltaja. Käpälämäessä lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien taitojensa mukaisesti kasvattajan kuunnellessa, antaessa aikaa, hellyyttä ja kannustusta. Huumorin ja ilon avulla lapsi saa kokemuksen hyvästä päivästä. Lue lisää päiväkodista täältä!

Pilke-päiväkoti Kaniini on pieni ja kodinomainen musiikkipainotteinen päiväkoti 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti Kaniinin ilmapiiri on turvallinen, lämmin ja välitön. Pidämme tärkeänä lasten kiireetöntä kohtaamista, kuuntelua ja kokemusten huomiointia sekä syliä, läheisyyttä ja hyvää mieltä. Lapset osallistuvat toimintamme suunnitteluun yhdessä aikuisten kanssa. Pienen kokomme vuoksi meillä jokainen lapsi ja aikuinen tuntee toisensa ja pystymme huomioimaan lasten yksilölliset tarpeet hyvin. Kaniinissa jokaisella on mahdollisuus kehittyä omassa tahdissaan. Lue lisää päiväkodista täältä!

Lisätietoa:

Päiväkodin johtaja Sanna Slip
Puh. 050 919 4993
sanna.slip@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
23.04.2022
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka