Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa päiväkoti Käpälämäen pääsiäisaskartelutapahtumaan!

30.03.2023 @ 16:00 - 18:00

Toivotamme lapsiperheet tervetulleeksi päiväkoti Käpälämäen pääsiäisaskartelutapahtumaan torstaina 30.3. klo 16-18. osoitteeseen Heinätie 5 01350 Vantaa. Tapahtumassa perheet pääsevät yhdessä askartelemaan esimerkiksi virpomisoksia, tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajan ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta. Tapahtumassa myös vanhempaintoimikunnan järjestämä buffet, josta mahdollisuus ostaa suolaista ja makeaa purtavaa.

Pilke Käpälämäki on pieni kaksi ryhmäinen kodinomainen päiväkoti lähellä Hiekkaharjun juna-asemaa. Päiväkotimme on lasten ja perheiden yhteisö, jossa jokainen on tärkeä. Yhteisön sydämen muodostavat sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö, johon kuuluu varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien lisäksi päiväkodin huoltaja. Käpälämäessä lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien taitojensa mukaisesti kasvattajan kuunnellessa, antaessa aikaa, hellyyttä ja kannustusta. Huumorin ja ilon avulla lapsi saa kokemuksen hyvästä päivästä. Toiminnan tavoitteena on luoda lapselle hyvä arki, jossa on tarjolla leikin riemua, oppimista, kavereita ja syliä.

Käpälämäessä on vapaita päiväkotipaikkoja ensi syksylle. Asiakasmaksu on 30 € kalliimpi kuin kunnallinen varhaiskasvatusmaksu vantaalaisille perheille ja korkeimmillaan 325 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. 

Lisätietoa
Päiväkodin johtaja Anni Vesalainen
p. 040 4566 503
anni.vesalainen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
30.03.2023
Aika:
16:00 - 18:00

Tapahtumapaikka