Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa päiväkoti Merihevosen avoimiin oviin!

08.06.2022 @ 09:00 - 10:30

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Merihevosen avoimiin oviin keskiviikkona 8.6. klo 9-10:30 osoitteeseen Aarrekuja 4, 62100 Lapua. Tapahtumassa hauskaa yhdessäoloa koko perheelle puuhapisteiden merkeissä! Perheet pääsevät myös tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Päiväkoti Merihevonen sijaitsee Huhtakummun alueella, lähellä Lapuan keskustaa. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin toimintaan kuuluvat päiväkodin monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Päiväkodissamme on muutama vapaa paikka syksylle 2022. Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa nettisivuiltamme: pilkepaivakodit.fi

Lisätietoa

Päiväkodin johtaja Paula Murtomäki

Puh. 044 7439 772

paula.murtomaki@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
08.06.2022
Aika:
09:00 - 10:30

Tapahtumapaikka