Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa taidepäiväkoti Aarteiden Talon avoimiin oviin!

22.04.2023 @ 10:00 - 12:00

Tervetuloa tutustumaan koko perheen voimin päiväkoti Aarteiden talon monipuolisiin tiloihin, lapsia innostavaan toimintaan sekä ammattitaitoisiin kasvattajiin avoimien ovien merkeissä lauantaina 22.4. klo 10-12 osoitteeseen Korkinporras 1, 04320 Tuusula. Tapahtumassa perheet pääsevät ihastelemaan päiväkodin taidenäyttelyä ja kuulemaan Aarteiden Talon taidepedagogiikasta.

Taidepäiväkoti Aarteiden Talo sijaitsee Tuusulantien varrella Hyrylässä vehreällä Korkin alueella ekologisessa hirsirakennuksessa. Kun lapsi saapuu Aarteiden Taloon, hänet toivottaa tervetulleeksi turvallinen, kiireetön ja yhteisöllinen ilmapiiri. Päiväkodin kodinomaisesta ja monipuolisesta ympäristöstä lapsi voi löytää omia kiinnostuksen kohteita. Ateljee on Aarteiden Talon sydän, missä lapset tutkivat elämän ilmiöitä. Erilaiset materiaalit ja tekniikat tulevat tutuiksi kokeilemalla. Kuvataiteellisen toiminnan kautta lasten ajatukset ja tunteet saavat muodon sekä värin.

Meillä on vielä muutama vapaa paikka päiväkodissa. Toimimalla nopeasti varmistat paikan lapsellesi ja saat heti varmistuksen päiväkotipaikasta. 

Lisätietoa:
Päiväkodin johtaja Jenni Roininen
Puh. 044 5456 532
jenni.roininen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
22.04.2023
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka