Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tiedepäiväkoti Loimun etäasiakasiltaan 28.3. klo 17:30

28.03.2022 @ 17:30 - 18:30

Pilke tiedepäiväkoti Loimu avaa ovensa elokuussa 2022 upouudessa hirsirakennuksessa Saunarannantiellä. Päiväkoti Loimu tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille.

Tiedepäiväkodin oppimisympäristöt on rakennettu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkodissa on muun muassa erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla. Päiväkodin piha, lähiympäristö ja erilaiset retkikohteet toimivat myös hyvinä tutkimuspaikkoina. Lapset oppivat tiedepäiväkodissa leikin ja toiminnan kautta oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin. Päiväkodissa järjestetään myös yli 3- vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi.

Lämpimästi tervetuloa etäasiakasiltaamme maanantaina 28.3. klo 17.30. Esittelemme tilaisuudessa päiväkodin monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Teams-kutsun saatte laittamalla sähköpostia 24.3. mennessä osoitteeseen mira.tuohenmaa-virtanen@pilkepaivakodit.fi ja ilmoittautumalla iltaan. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää! Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Tutustu päiväkotiin lisää täältä!

Lisätietoja:
Saara Yli
Puh. 040 592 4551
saara.yli@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
28.03.2022
Aika:
17:30 - 18:30

Tapahtumapaikka