Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tiedepäiväkoti Tähtisumun avoimiin oviin!

06.05.2023 @ 10:00 - 12:00

Tervetuloa koko perheen tapahtumaan lauantaina 6.5. klo 10-12 Pilke tiedepäiväkoti Tähtisumuun osoitteeseen Leinelänkaari 10, 01340 Vantaa. Tapahtumassa perheet pääsevät tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajan ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta. Perheen pienimmät pääsevät myös pomppimaan pomppulinnassa sekä tutustumaan tiedetoimintaan. Tapahtumassa on myös mahdollisuus ostaa buffetista pientä syötävää ja juotavaa.

Pilke Tähtisumu on tiedepainotteinen, kaksikerroksinen päiväkoti, joka aukesi Vantaan Leinelään elokuussa 2019. Tähtisumu tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa. Tiedepainotteisessa päiväkodissa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tai avaruuden tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Ilmiöiden tutkiminen ja hetkeen pysähtyminen on lapsille leikkiä, jossa tämä oppii ja kokee onnistumisen elämyksiä.

Asiakasmaksu korkeimmillaan 325 €/kk vantaalaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. 

Lisätietoa:
Päiväkodin johtaja Kiia Peltonen
040 457 8944
kiia.peltonen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
06.05.2023
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka