Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tiedepäiväkoti Väläyksen avoimiin oviin!

15.06.2023 @ 15:00 - 17:00

Lämpimästi tervetuloa tiedepäiväkoti Väläyksen avoimiin oviin torstaina 15.6. klo 15-17 osoitteeseen Retiisikatu 1, 70820 Kuopio. Päiväkodin pihalle saapuu esiintymään taikuri! Tervetuloa seuraamaan taikurin jännittäviä taikatemppuja, pomppimaan pomppulinnassa sekä herkuttelemaan jätskillä! Perheet pääsevät tapahtumassa tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Väläys on tiedepainotteinen päiväkoti, joka tarjoaa varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille.Tiedepainotteisuus on kirjattu yksikön pedagogiseen suunnitelmaan ja se näkyy monella eri tavalla päiväkodin arjessa. Päiväkodissa on mahdollisuus perehtyä eri tieteenalojen ja ilmiöiden syvempään ja laajempaan tutkimiseen. Lähellä oleva luonto houkuttelee ja mahdollistaa syvemmän tutustumisen ja oman ympäristön jäsentämisen esimerkiksi säännöllisesti tehtävien retkien avulla. Päiväkotimme oppimisympäristöt on suunniteltu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun.

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Lisätietoa
Päiväkodin johtaja Marika Leiviskä
Puh. 044 7358 830
marika.leiviska@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.06.2023
Aika:
15:00 - 17:00

Tapahtumapaikka