Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan liikuntapäiväkoti Hohtoon Kivistön keskustaan!

13.05. @ 17:00 - 19:00

Päiväkoti Hohdon avoimet ovet maanantaina 13.5. klo 17-19 osoitteessa Spinellikuja 4, 01700 Vantaa.

Tervetuloa viettämään liikunnallista iltapäivää koko perheen kesken! Päiväkodin pihalta löydätte erilaisia temppuratoja, liikunnallisia tehtäväpisteitä sekä pääsette ihastelemaan ihka oikeaa paloautoa. Lisäksi perheen pienimmät pääsevät halutessaan kasvomaalaukseen. Tapahtuman huipennuksena klo 18 on Maddaleenan iloinen leikkilaulushow, joka tempaa koko perheen mukaansa! Vauhdikas lastenesitys sisältää tuttuja lauluja ja liikunnallisia laululeikkejä Täti Monikasta Tuiki tuiki tähtöseen, hyppysellisen teatteria ja löytyypä matkalaukusta hämmästyttäviä taikatemppujakin, joihin lapset saavat osallistua. Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta. Tapahtumassa myös vanhempaintoimikunnan buffet.

Päiväkoti Hohto tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-6-vuotiaille lapsille Kivistön keskustassa lähellä juna-asemaa. Hohto on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa sekä vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 325 €/kk vantaalaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Outi Terho
Puh. 040 4573 961
outi.terho@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
13.05.
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Pilke liikuntapäiväkoti Hohto
Spinellikuja 4
Vantaa, 01700
+ Google Map