Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan luontopäiväkoti Kärpäseen!

16.04. @ 17:00 - 18:30

Lämpimästi tervetuloa luontopäiväkoti Kärpäsen avoimiin oviin tiistaina 16.4. klo 17 osoitteeseen Kiekkostenkatu 3 15800 Lahti.

Tapahtuman huipennuksena esiintymään saapuu palkittu, oululainen lastenmusiikkiyhtye Soiva Siili. Vanhempaintoimikunta järjestää buffetin, josta voi ostaa herkkuja. Tapahtumassa on mahdollisuus myös tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Päiväkoti Kärpänen sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kärpäsenmäellä ja tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja kodikkaassa päiväkodissa. Kärpäsen ovesta sisään astuessa aistii lempeän tunnelman. Pienessä päiväkodissa kaikki lapset ja aikuiset tuntevat toisensa. Päiväkodin vaihtelevamaastoinen, avara ja suojaisa piha tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet leikkiin, liikuntaan ja yhteisiin juhliin. Salpausselän monipuolinen ympäristö on lähellä ja retkeilymahdollisuudet monipuoliset. Tervetuloa tutustumaan!

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 315 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Mia Soila
p. 040 4578 222
mia.soila@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
16.04.
Aika:
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Pilke luontopäiväkoti Kärpänen
Kiekkostenkatu 3
Lahti, 15800
+ Google Map