Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan luontopäiväkoti Wilhelmiinaan!

28.05. @ 17:00 - 19:00

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Wilhelmiinan avoimiin oviin tiistaina 28.5. klo 17-19 osoitteeseen Haapakaarto 1, 90830 Haukipudas.

Tapahtuman huipennuksena esiintymään saapuu palkittu, oululainen lastenmusiikkiyhtye Soiva Siili. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua myös päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin johtajan ja kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.Tervetuloa tutustumaan!

Pilke luontopäiväkoti Wilhemiina sijaitsee Haukiputaan Haapakankaalla. Meillä on iso monipuolisesti varustettu leikkipiha ja lisäksi läheltä löytyy leikkipuiston lisäksi esim. Torpanmäki, jonne teemme retkiä. Wilhelmiina on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen.

Haluamme tarjota lapsille kodinomaisen ja turvallisen kasvuympäristön. Vaalimme lempeää, läsnäolevaa vuorovaikutusta ja luomme olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Asiakasmaksumme on enimmillään 320 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Timo Mykkänen
Puh. 050 410 5770
timo.mykkanen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
28.05.
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Pilke luontopäiväkoti Wilhelmiina
Haapakaarto 1
Haukipudas, 90830
+ Google Map