Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan musiikkipäiväkoti Taikahelmeen!

17.06. @ 15:00 - 18:00

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Taikahelmen avoimiin oviin maanantaina 17.6. klo 15-18 Malmille osoitteeseen Pekankatu 5, 00700 Helsinki.

Tervetuloa viettämään hauskaa iltapäivää koko perheen kesken hauskojen toimintapisteiden merkeissä. Ohjelmassa mm. maalausta, kasvomaalausta ja muskari. Tapahtuman kruunaa lastenmusiikkiesitys Henna ja Supersankarit klo 16. Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi on pieni ja kodinomainen, musiikkipainotteinen päiväkoti Malmilla. Taikahelmi sijaitsee aivan Malmin aseman tuntumassa, joten meille pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Musiikkikasvatuksen rakennuspalikoina toimivat laulut, laululeikit, lorut, soittaminen, liikunta ja musiikin kuuntelu. Perjantaisin päiväkodissa järjestetään englannin kielen kerhoa!

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 340 € / kk. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Johanna Kiviharju
Puh. 040 457 0438
johanna.kiviharju@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
17.06.
Aika:
15:00 - 18:00

Tapahtumapaikka

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi
Pekankatu 5
Helsinki, 00700
+ Google Map