Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan päiväkoti Auringonnousuun!

14.05. @ 16:30 - 18:45

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Auringonnousun avoimiin oviin tiistaina 14.5. klo 16:30-18:45 osoitteeseen Ahvenanmaankatu 2, 20740 Turku.

Tervetuloa viettämään hauskaa iltapäivää koko perheen kesken ja katsomaan sirkustaiteilija Pekka Laamasen upeaa esitystä! Tapahtumassa pääsette tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Pilke Auringonnousu sijaitsee Turun Haritussa, aivan Kaarinan rajalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meitä ympäröi rauhallinen asuinalue sekä lähes päiväkotimme pihalta avautuva metsä. Olemme pieni ja kodikas päiväkoti, jonka toiminnassa painottuvat pienryhmätoiminta sekä lapsen yksilöllinen kohtaaminen. Toimintamme koostuu monipuolisesti leikistä, liikkumisesta, kädentaidoista sekä musisoinnista. Vaalimme lempeää, läsnäolevaa vuorovaikutusta ja luomme olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 325€/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Jonna Rossi
Puh. 040 455 7479
jonna.rossi@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
14.05.
Aika:
16:30 - 18:45

Tapahtumapaikka

Pilke Auringonnousu
Ahvenanmaankatu 2
Turku, 20740
+ Google Map