Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan tiedepäiväkoti Loimuun

04.04. @ 15:00 - 17:00

Pilke Loimun avoimet ovet torstaina 4.4. klo 15-17. Osoitteemme on Saunarannantie 2, 91910 Liminka.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Pilke Loimuun! Tapahtumassa luvassa hauskaa puuhaa koko perheelle puuhapisteiden merkeissä. Perheet pääsevät myös tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajan ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Pilke tiedepäiväkoti Loimu avasi ovensa elokuussa 2022 upouudessa lämminhenkisessä hirsirakennuksessa Tupoksessa. Loimu on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Päiväkodissamme järjestetään myös yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset harjoittelevat tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä.

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Lue lisää ja hae päiväkotipaikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Tiina Lehtomäki
Puh. 044 5756 563
tiina.lehtomaki@pilkepaivakodit.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
04.04.
Aika:
15:00 - 17:00

Tapahtumapaikka

Pilke tiedepäiväkoti Loimu
Saunarannantie 2
Liminka, 91910
+ Google Map