Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan tiedepäiväkoti Väläykseen!

14.05. @ 15:00 - 17:00

Tervetuloa Pilke Väläyksen avoimiin oviin ti 14.5. klo 15-17  Saaristokaupunkiin. Osoitteemme on Retiisikatu 1, 70820 Kuopio.

Tervetuloa viettämään hauskaa iltapäivää koko perheen kanssa tiedepisteiden merkeissä! Pääsette tutkimaan yhdessä mm. eri aineita mikroskoopeilla, eläinten röntgenkuvia valotaululla ja osallistumaan aistitutkimukseen. Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Tiedepainotteisessa päiväkodissamme keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tai avaruuden tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Tärkeää meille on tarjota lapselle aikaa ihmetellä ja oppia aikuisen tukemana ja valvonnassa. Vaalimme lempeää, läsnäolevaa vuorovaikutusta ja luomme olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Marika Leiviskä
Puh. 044 7358 830
marika.leiviska@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
14.05.
Aika:
15:00 - 17:00

Tapahtumapaikka

Pilke tiedepäiväkoti Väläys
Retiisikatu 1
Kuopio, 70820
+ Google Map