Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kielipainoitteeseen päiväkotiin Playschool Espoonlahteen

19.11.2022 @ 10:00 - 12:00

Tervetuloa tutustumaan kielipainotteeseen Playschool Espoonlahteen avoimien ovien merkeissä 19.11. klo 10.00-12.00 kauppakeskus Lippulaivan 3. kerrokseen (Merikarhunkuja 9, 02320 Espoo. Kulku ulkoleikkipaikkamme kautta). Taikuri Mano d’Oro isännöi taikashowta koko perheelle. Tapahtumassa vanhemmat pääsevät vierailemaan päiväkodin tiloissa sekä tapaamaan kasvattajia samalla, kun lapsille on järjestetty hauskoja aktiviteetteja

Pilke Playschool Espoonlahti on monikulttuurinen päiväkoti, jossa on suomen- ja englanninkielisiä ryhmiä.Tarjoamme myös kielirikastetta suomeksi, englanniksi sekä ruotsiksi – kaikilla kolmella kielellä. Kielirikkaassa varhaiskasvatuksessa lapset kehittävät kielitaitoaan hauskalla ja leikkisällä tavalla. Omaksumme moninaisuutta ja juhlimme erilaisia ​​tapahtumia ympäri vuoden. Pyrimme tutustuttamaan lapsia erilaisiin kulttuureihin ja auttamaan heitä kasvamaan uteliaiksi maailmankansalaisiksi.

Pilke Playschool Espoonlahti suunnittelee Espoon kaupungin hyväksymän esikouluryhmän perustamista syksyllä 2023.

 

Meillä on vielä muutama vapaa paikka päiväkodissa. Toimimalla nopeasti varmistat paikan lapsellesi ja saat heti varmistuksen päiväkotipaikasta. Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 325 €/kk Espoon palvelusetelillä. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Lisätietoa:

Päiväkodin johtaja Marja Kemppainen

puh. 044 493 8441

marja.kemppainen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
19.11.2022
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka