Töihin Pilkkeen lastenhoitoon

Lapsen hyvän päivän tekevät Pilkkeen lastenhoidon ammattilaiset – joka päivä.

Lastenhoidon hyvän päivän tekijät

Pilke lastenhoito auttaa perheitä parempaan arkeen. Tarjoamme sairaan lapsen kotihoitoa henkilöstöetuna, lapsiperheiden kotipalvelua kuntien kautta sekä yksityistä lastenhoitoa. Lastenhoidon työntekijämme kuuluvat yli 2 000 pilkeläisen varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaisen joukkoon, joka haluaa tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Myös me haluamme pitää huolta työntekijöistämme: tarjoamme aktiivisen, kannustavan ja motivoivan työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tutustu Pilkkeeseen työnantajana ja lue lisää työstä Pilkkeen lastenhoidossa.

Pilke työnantajana - lue lisää!

Lastenhoitajan työ on joustavaa ja monipuolista

Pilkkeen ammattitaitoiset lastenhoitajat ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden kanssa lapsella on aina mahdollisuus hyvään päivään.

Tarjoamme lastenhoitopalveluita vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Työkeikka voi tulla nopeallakin varoitusajalla: parhaimmillaan lastenhoitaja saapuu paikalle perheen kotiin puolessa tunnissa. Lastenhoidon palvelualueemme kattaa pääkaupunkiseudun sekä Uudenmaan kunnat, Tampereen ja Pirkanmaan alueen, sekä Turun, Oulun ja Kuopion lähialueineen.

Perheet hyödyntävät lastenhoitopalveluitamme erilaisissa elämäntilanteissa: työnantaja esimerkiksi voi tarjota sairaan lapsen hoitoa työsuhde-etuna tai kunta voi tarjota apua perheille palvelusetelillä. Perhe voi ostaa apua arki-iltojen lisäkäsiksi tai vaikka kuskiksi harrastuskuljetuksiin. Tarpeet ja toiveet vaihtuvat – me tarjoamme turvallisen aikuisen apua.

Työ Pilkkeen lastenhoidossa sopii etenkin lastenhoitajille, lähihoitajille, terveydenhoitajille ja näiden alojen opiskelijoille. Vaatimuksena on täysi-ikäisyys sekä kokemus kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Tarkistamme huolella myös taustat ja rikosrekisteriotteen.

Työ on joustavaa: voit tehdä täysiä viikkotunteja, satunnaisia keikkoja – tai jotain siltä väliltä, oman halusi ja elämäntilanteesi mukaan. Työ sopiikin niin täysipäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle, kuin vaikka eläkeläisen lisäansioksikin.

Millainen on hyvä lastenhoitaja?

Lastenhoitajan tärkein ominaisuus on vanhempien mielestä luotettavuus. Hyvää lastenhoitajaa kuvaillaan luotettavaksi, lapsirakkaaksi ja iloiseksi – vanhempien mielestä hoitopäivän onnistuminen näkyy usein parhaiten lapsen kasvoilta.

Muita vanhempien toiveita lastenhoitajille ovat kekseliäisyys, heittäytymiskyky, empaattisuus, lempeys ja pitkä pinna.

”Paras hoitaja on lapsen silmissä uskottava, vaikka hassutteleekin. Sellainen, joka osaa asettaa rajat ja pitää niistä kiinni ja antaa sydämensä kyllyydestä rakkautta ja huolenpitoa. Lapsia hoidetaan suurella sydämellä.” –Jaana

Pilkkeen lastenhoitajat tekevät lapselle aina hyvän päivän, ja haluamme varmistaa, että meiltä voi tilata lastenhoitajan kotiin aina turvallisin mielin. Siksi pyydämmekin asiakkailtamme jatkuvaa palautetta ja kokemuksia lastenhoitajistamme.

Pilkkeellä tehdään maailman tärkeintä työtä, lempeyden voimalla

Millaista on työ lastenhoitajana Pilkkeen lastenhoidossa?

Milja Johansson, Lastenhoitaja
Lasten ilosta ja onnellisista ilmeistä saa paljon voimaa
Tarja Koivunen, lastenhoitaja
On vaikka mitä leikkejä leikittävänä

Avoimet työpaikat

Pilke on iso työnantaja ja meillä on jatkuvasti auki erilaisia työpaikkoja päiväkodeissa, iltapäiväkerhoissa ja lastenhoidon palveluissa.

Jos et löytänyt tällä hetkellä avoinna olevista työpaikoista itsellesi kiinnostavaa tehtävää, kuulisimme silti sinusta mielellämme.

Kysy lisää!

Kysy lisää!
Kerromme mielellämme lisää Pilkkeellä työskentelystä ja tavastamme toimia. Ole yhteydessä, olisi kiva tutustua!