Varhaiskasvatuksen opettaja –toteuta itseäsi Pilkkeellä!

Innostu hyvän päivän tekijöistä ja hae meille töihin!

Vapaus kysyä kysymyksiä, ihmetellä, tulla huomatuksi. Vapaus hullutella, nauraa kippurassa, olla sellainen kuin on ja oppia joka päivä jotain uutta. Vapaus kokeilla ja välillä kompastua. Kaikkea tätä on varhaiskasvatuksen opettajan työ Pilkkeen päiväkodeissa.

Meillä samat periaatteet koskevat sekä lapsia että lasten kanssa työskenteleviä aikuisia. Kuuntelemme, annamme aikaa, ratkaisemme ongelmia yhdessä ja kasvamme joka päivä. Etsimme joukkoomme lisää samanhenkisiä, motivoituneita ammattilaisia.

Pilkkeellä tehdään luovaa ja joustavaa varhaiskasvatustyötä

Kun kysymme palautetta työntekijöiltämme, vastauksista nousee esille vahvana halu onnistua ja laittaa itsensä likoon. Työkaverit ja avoin yhteistyö perheiden kanssa saavat runsaasti kiitosta.

Yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaistamme tukee lapsen oppimista ja kasvua parhaalla mahdollisella tavalla – ja samalla toisiaan. Toimintaamme ohjaa laatu, yhdessä tekeminen ja kannustaminen.

Pilke on hyvän päivän tekijöiden työyhteisö. Me haluamme tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Varhaiskasvatuksen avoimet työpaikat Pilke-päiväkodeissa

Etsimme joukkoomme ammattilaisia eri puolelle Suomea. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae meille!

Jos et löytänyt tällä hetkellä avoinna olevista työpaikoista itsellesi kiinnostavaa tehtävää, kuulisimme silti sinusta mielellämme.

Katso tästä Pilkkeen avoimet työpaikat

Arvostamme henkilöstön osaamista

Pilkkeellä päiväkotien työt on jaettu varhaiskasvatuksen opettajien ja hoitajien, päiväkotihuoltajien ja johtajien kesken niin, että kaikilla on aikaa keskittyä omaan työhönsä ja tehdä se niin hyvin kuin mahdollista.

Pilkeläiset pääsevät vaikuttamaan omaan työhönsä, eikä vastuullista ja vaativaa työtä tarvitse tehdä yksin. Pilkkeellä on avoin, suvaitsevainen ilmapiiri ja vahva sparrauksen kulttuuri, jossa tuemme monin tavoin myös yksilöllistä ammatillista kehittymistä.

Omassa Pilke Akatemiassamme voit suorittaa työhösi liittyviä tutkintoja mm. lähiesimiestutkinnon. Jos haluat päivittää tutkintosi tai täydentää osaamistasi, on meillä myös paikallisia yhteistyösopimuksia niin oppilaitosten kuin ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa.

Varhaiskasvatustyötä, jota tehdään sydämellä ja ammattiosaamisella

Varhaiskasvatuksen opettajan ammattiin on monta nimikettä. Me olemme kiinnostuneita sinusta pätevyyden nimikkeestä huolimatta – tätä työtä tehdään sydämellä ja ammattiosaamisen ylpeydellä.

Varhaiskasvatuksen opettajana tuet ja edistät lasten kasvua, kehitystä ja oppimista. Hallitset varhaiskasvatussuunnitelmien sisällöt ja osaat toteuttaa niitä käytännössä. Suunnittelet, arvioit ja kehität lapsiryhmän pedagogista toimintaa ja vastaat osaltasi laadukkaan pedagogiikan toteutumisesta yksikössäsi.

Ennen kaikkea toivomme, että nautit työskentelystä lasten kanssa, näet heissä mahdollisuuksia ja arvostat työtäsi varhaiskasvatuksen opettajana, hyvän päivän tekijänä.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on joko

lastentarhanopettajan tutkinto,
kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus (60 op), tai
sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi), johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot (60 op).
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä. Tarkemmat tehtäväkohtaiset tiedot löydät avoimista työpaikoistamme.

Varhaiskasvatuksen opettaja: Innostu hyvän päivän tekijöiden kokemuksista

Varhaiskasvatuksen ammattilaisemme elävät ja kokevat päivittäin yhdessä kollegoiden, lasten ja perheiden kanssa tuhansia erilaisia arjen tilanteita. Niitä kaikkia on mahdoton kuvata, saati tuoda yhtä aikaa esille.

Tutustu ja lue tästä hyvän päivän tekijöidemme työstä ja kokemuksista. Uskomme, että näissä artikkeleissamme korostuu Pilkkeen varhaiskasvatuksen arki, vankka kokemus ja työn merkityksellisyys. Niistä on hyvän päivän ainekset tehty.

Kysy lisää varhaiskasvatuksen opettajan rekrytoinnista!

Kysy lisää varhaiskasvatuksen opettajan rekrytoinnista!
Kerromme mielellämme lisää Pilkkeellä työskentelystä ja tavastamme toimia. Ole yhteydessä, olisi kiva tutustua!