Hae päiväkotipaikkaa

Mikkelin keskustaan aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
23.10.2023

Mukavia aamupäiviä kahvittelun ja lasten leikkien merkeissä paikallisille perheille.

Pilke liikuntapäiväkoti Kiepin tiloihin aukeaa perhekahvila tiistaina 17.10.2023. Perhekahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 

Perhekahvila toimii liikuntapäiväkodin upouusissa tiloissa osoitteessa Nuijamiestenkatu 12, 50100 Mikkeli. Perhekahvila on avoin ja maksuton kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Päiväkodin kasvattajat järjestävät pientä puuhaa ja luvassa on muun muassa yhteistä liikuntaa, musiikkia, yhdessäoloa ja jutustelua kahvikupposen äärellä. Perhekahvilaan voi tulla paikalle silloin, kun se omaan aikatauluun sopii ilman ilmoittautumista.

”Haluamme tarjota alueemme kotona oleville vanhemmille ”olohuoneen”, jossa sekä lapset että aikuiset voivat viettää mukavan aamupäivän toisiinsa tutustuen ja vertaistukea saaden. Toivomme perhekahvilan olevan paikka, jonne kaikkien halukkaiden on helppo tulla. Perhekahvila antaa mukavan mahdollisuuden lapsille ja vanhemmille tutustua päiväkotiympäristöön ennen päiväkodin alkua.” kertoo päiväkoti Kiepin johtaja Susanna Parkkinen. 

Lisätietoja: 

Päiväkodin johtaja Susanna Parkkinen Pilke liikuntapäiväkoti Kieppi
p. 040 4573 953
susanna.parkkinen@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Lempäälään aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Artikkelit
Mukavia aamupäiviä kahvittelun ja lasten leikkien merkeissä paikallisille perheille. Pilke Playschool Lempäälän tiloihin aukeaa perhekahvila tiistaina 21.11.2023. Perhekahvila on avoinna...
Lue lisää
Pilke kouluttaa: Pilke-Akatemiassa perehdytään positiiviseen pedagogiikkaan
Artikkelit
Syksyllä 2023 Pilke-Akatemiassa perehdytään mm. positiiviseen pedagogiikkaan, psykososiaalisen kuormituksen hallintaan arjessa, järjestämme ensiapukoulutuksia ja tarjoamma mahdollisuuden kasvatustieteen perusopintoihin. Lue lisää!
Lue lisää
Pilkkeen oppimiskamut tekevät varhaiskasvatussuunnitelmaa näkyväksi arjessa – tutustu heihin!
Artikkelit
Jatkossa kaikista Pilkkeen päiväkodeista löytää seitsemän värikästä ja pehmeää hahmoa. Kaikki nämä oppimiskamut liittyvät valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman eri oppimisen alueisiin.  Pilkkeen varhaiskasvatuksen asiantuntija Elina...
Lue lisää