Hae päiväkotipaikkaa

Länsi-Savo: Mikkelin uusin päiväkoti avasi kaikille avoimen perhekahvilan

Pilke mediassa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
23.10.2023

Kotona lapsia hoitavat vanhemmat saattavat kokea aika ajoin yksinäisyyttä ja kaipaavat pikkulapsiarjen keskellä aikuista juttuseuraa.

Mikkelin uusin päiväkoti Kieppi on avannut Nuijamiestenkadulle perhekahvilan, joka on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin aamupäivällä. Kieppi on Pilke-päiväkotien toimipiste, uutisoi Länsi-Savo 18.10.2023.

Perhekahvila on avoin ja maksuton kohtaamispaikka kaikenikäisille lapsille ja vanhemmille. Päiväkodin kasvattajat järjestävät pientä puuhaa ja luvassa on muun muassa yhteistä liikuntaa, musiikkia, yhdessäoloa ja jutustelua kahvikupposen äärellä. Perhekahvilaan voi tulla paikalle silloin, kun se omaan aikatauluun sopii ilman ilmoittautumista, kertoo Länsi-Savo.

Lue koko juttu täältä!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää
Pilke-päiväkodit Helsingissä: paikallista ja kodikasta arkea pääkaupungin sykkeessä
Artikkelit
Etsitkö päiväkotipaikkaa lapsellesi Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta? Helsingissä on tällä hetkellä 19 Pilke-päiväkotia, ja Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla lähes 40 lisää. Useimmiten oma Pilke-päiväkoti löytyy läheltä kotia, osaan tullaan kauempaakin perhen arjen reittien ja työmatkojen varrelta.
Lue lisää
Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 4/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Leikki ja pedagogisen toiminnan suunnittelu. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää