Hae päiväkotipaikkaa

Länsi-Savo: Mikkelin uusin päiväkoti avasi kaikille avoimen perhekahvilan

Artikkelit
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
23.10.2023

Kotona lapsia hoitavat vanhemmat saattavat kokea aika ajoin yksinäisyyttä ja kaipaavat pikkulapsiarjen keskellä aikuista juttuseuraa.

Mikkelin uusin päiväkoti Kieppi on avannut Nuijamiestenkadulle perhekahvilan, joka on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin aamupäivällä. Kieppi on Pilke-päiväkotien toimipiste, uutisoi Länsi-Savo 18.10.2023.

Perhekahvila on avoin ja maksuton kohtaamispaikka kaikenikäisille lapsille ja vanhemmille. Päiväkodin kasvattajat järjestävät pientä puuhaa ja luvassa on muun muassa yhteistä liikuntaa, musiikkia, yhdessäoloa ja jutustelua kahvikupposen äärellä. Perhekahvilaan voi tulla paikalle silloin, kun se omaan aikatauluun sopii ilman ilmoittautumista, kertoo Länsi-Savo.

Lue koko juttu täältä!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Lempäälään aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Artikkelit
Mukavia aamupäiviä kahvittelun ja lasten leikkien merkeissä paikallisille perheille. Pilke Playschool Lempäälän tiloihin aukeaa perhekahvila tiistaina 21.11.2023. Perhekahvila on avoinna...
Lue lisää
Pilke kouluttaa: Pilke-Akatemiassa perehdytään positiiviseen pedagogiikkaan
Artikkelit
Syksyllä 2023 Pilke-Akatemiassa perehdytään mm. positiiviseen pedagogiikkaan, psykososiaalisen kuormituksen hallintaan arjessa, järjestämme ensiapukoulutuksia ja tarjoamma mahdollisuuden kasvatustieteen perusopintoihin. Lue lisää!
Lue lisää
Pilkkeen oppimiskamut tekevät varhaiskasvatussuunnitelmaa näkyväksi arjessa – tutustu heihin!
Artikkelit
Jatkossa kaikista Pilkkeen päiväkodeista löytää seitsemän värikästä ja pehmeää hahmoa. Kaikki nämä oppimiskamut liittyvät valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman eri oppimisen alueisiin.  Pilkkeen varhaiskasvatuksen asiantuntija Elina...
Lue lisää