Hae päiväkotipaikkaa

Omnia: Parempaa esihenkilötyötä koulutuksella

Artikkelit
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
30.06.2023

Mehiläisen ja Pilke-päiväkotien työntekijöiden on mahdollista yhdistää Omnian tutkintokoulutus omien työnantajiensa tarjoamiin akatemiaopintoihin. Akatemiassa suoritetut opinnot hyväksi luetaan tutkintoon, kertoo Omnia blogipostauksessaan 4.5.2023.

Heidi Vainio työskentelee Pilke-päiväkodeilla päiväkodin johtajana. Hän luotsaa kahden varsinaissuomalaisen päiväkodin toimintaa.

Aloitettuaan esihenkilötehtävissä Vainio suoritti Pilke-akatemian oman koulutuksen ja jatkoi myöhemmin opintoja suorittamalla Omniassa Lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Vainio opiskeli samassa ryhmässä muiden samaa tutkintoa suorittavien kanssa. Vaikka Pilkkeen esihenkilöt opiskelevat muiden tutkinto-opiskelijoiden kanssa samassa ryhmässä, on heille järjestetty myös pienryhmäohjausta.

”Kun saa tehdä opintoja työaikana, ei tarvitse uhrata ilta-aikaa. Ymmärretään työn ja vapaa-ajan tasapainon merkitys esihenkilön jaksamisessa”, Vainio toteaa.

Lue koko juttu täältä!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

HS: Varhaiskasvatuksen palvelusetelilailla on kiire
Pilke mediassa
Kuntien käytännöt ovat hyvin erilaisia, ja perheet ovat eriarvoisessa asemassa käyttäessään varhaiskasvatusta, uutisoi Helsingin Sanomat 30.9.2023 julkaistussa Olli-Pekka Koljosen mielipidekirjoituksessa....
Lue lisää
Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen
Pilke tiedottaa
Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavanpuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin...
Lue lisää
Lohjan asuntomessualueelle aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Pilke tiedottaa
Pilke luontopäiväkoti Ulapan tiloihin osoitteeseen Sahapiha 2 08100 Lohja aukeaa perhekahvila tiistaina 19.9.2023. Kahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 
Lue lisää