Hae päiväkotipaikkaa

Omnia: Parempaa esihenkilötyötä koulutuksella

Pilke mediassa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
30.06.2023

Mehiläisen ja Pilke-päiväkotien työntekijöiden on mahdollista yhdistää Omnian tutkintokoulutus omien työnantajiensa tarjoamiin akatemiaopintoihin. Akatemiassa suoritetut opinnot hyväksi luetaan tutkintoon, kertoo Omnia blogipostauksessaan 4.5.2023.

Heidi Vainio työskentelee Pilke-päiväkodeilla päiväkodin johtajana. Hän luotsaa kahden varsinaissuomalaisen päiväkodin toimintaa.

Aloitettuaan esihenkilötehtävissä Vainio suoritti Pilke-akatemian oman koulutuksen ja jatkoi myöhemmin opintoja suorittamalla Omniassa Lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Vainio opiskeli samassa ryhmässä muiden samaa tutkintoa suorittavien kanssa. Vaikka Pilkkeen esihenkilöt opiskelevat muiden tutkinto-opiskelijoiden kanssa samassa ryhmässä, on heille järjestetty myös pienryhmäohjausta.

”Kun saa tehdä opintoja työaikana, ei tarvitse uhrata ilta-aikaa. Ymmärretään työn ja vapaa-ajan tasapainon merkitys esihenkilön jaksamisessa”, Vainio toteaa.

Lue koko juttu täältä!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää