Hae päiväkotipaikkaa

Pilke näyttää ja kuulostaa uudelta – ilme uudistuu, nimi säilyy

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
14.06.2023

Pilke päiväkodit Oy uudistaa ilmeensä kesän aikana. Jatkossa meidät tunnistaa vihreän sävyistä sekä leikkisästä muotokielestä. Myös asiakaslupauksemme muuttuu, nyt toimimme Lempeyden voimalla. Brändiuudistus on osa Pilkkeen omistajan, kansainvälisen Dibber-konsernin käyttöön ottamaa yhtenäistä ilmettä joka puolella maailmaa. Ilmeen on suunnitellut norjalainen muotoilutoimisto NoA.

Uudet värit, muodot ja sanoitukset valloittavat toimitilamme sekä sähköisen maailmamme tulevien viikkojen aikana. Vaikka kuulostamme ja näytämme uudelta, perustehtävämme sekä tuttu iloinen arkemme säilyy ennallaan Pilkkeen päiväkodeissa, iltapäiväkerhoissa, lastenhoidossa ja perhepalveluissa.

– Viimeistään kesälomien jälkeen asiakasperheemme ja yhteistyökumppanimme voivat nähdä uuden ilmeemme käytössä. Tämä uudistus toteuttaa osaltaan Pilkkeen uutta strategiaa, sillä me haluamme pysyä tässä ajassa ja puhutella perheitä uudella tavalla, Pilkkeen markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Ristaniemi kertoo.

Meille on tärkeää, että Pilkkeen brändin uudistus viedään läpi mahdollisimman kestävästi. Käyttökelpoisia materiaaleja ei haaskata, vaan ne käytetään loppuun ennen uusien hankintaa.

Lisätietoja: 

Kirsi Ristaniemi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
040 779 3776
kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

HS: Varhaiskasvatuksen palvelusetelilailla on kiire
Pilke mediassa
Kuntien käytännöt ovat hyvin erilaisia, ja perheet ovat eriarvoisessa asemassa käyttäessään varhaiskasvatusta, uutisoi Helsingin Sanomat 30.9.2023 julkaistussa Olli-Pekka Koljosen mielipidekirjoituksessa....
Lue lisää
Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen
Pilke tiedottaa
Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavanpuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin...
Lue lisää
Lohjan asuntomessualueelle aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Pilke tiedottaa
Pilke luontopäiväkoti Ulapan tiloihin osoitteeseen Sahapiha 2 08100 Lohja aukeaa perhekahvila tiistaina 19.9.2023. Kahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 
Lue lisää