Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Sini-Emilia

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7 – 17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Vimpulat (1-3v.) puh. 040 458 9180
Vampulat (3-6v.) puh. 050 321 5882

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 330 € / kk. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

 

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Sini-Emiliasta, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Sini-Emilia on pieni päiväkoti, tarjoamme pääsääntöisesti vain kokoaikaista varhaiskasvatusta.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Sini-Emilia on pieni ja kodikas päiväkoti Korttionmäessä

Sini-Emilia sijaitsee Korttionmäessä Riihimäellä ja tarjoaa 35 lapselle kodinomaista varhaiskasvatusta. Toimintaympäristö on suunniteltu lasten kanssa, joten se on muunneltava, värikäs, leikkiin ja tutkimiseen houkutteleva sekä ennen kaikkea lapsenomainen. Pyrimme asettamaan kaikki lasten toimintavälineet heidän saatavilleen ja kaikille löytyy varmasti mieluisaa tekemistä.

Leikille on aina aikaa

Sini-Emiliassa arjen pedagogiikka on läsnä joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta, väreillä leikittelyä maalatessa ja laululeikkien siivellä esim. hyvien käytöstapojen opettelua. Siispä arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien. Pyrimme luomaan lapsille kodinomaisen ja turvallisen ympäristön, jossa syli on aina tarjolla ja leikille on aikaa. Jokainen lapsi kasvaa omaa tahtiaan ja jokaikisessä on jotain hyvää ja ominaislaatuista. Kannustamme lapsia yrittämään parhaansa sekä ymmärtämään ihmisten moninaisuutta. 

 

Tutustu päiväkodin Oiva-raportiin täältä.

Pilke Sini-Emilia - Näin löydät meille!
Korttiontie 23
11130 RIIHIMÄKI Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Sini-Emilia - Asiakasperheidemme kokemuksia

Sini-Emilian toiminta on kerrassaan mahtavaa. Hoitajat ovat empaattisia, silti johdonmukaisia. He tuovat valtavan suuren lisäarvon tasapainottaessaan kiireistä perhearkea. Lapset ovat onnellisia hoidossa ja hoitajien kanssa ovat saaneet lisää tärkeitä henkilökohtaisia sidosryhmiä. Mahtavaa väkeä teillä on töissä, pitäkää näistä leideistä kiinni. Iso kiitos lapsemme monipuolisen kehityksen tukemisessa. Paras päiväkoti tähän mennessä ja olemme kolmen lapsen kanssa nähneet 3 eri kaupungin toteutuksia.
Hieno työyhteisö, hoitajat tuntuvat viihtyvän. Hyvä johto. Lastamme hoidetaan todella hyvin.
Olen maailman onnellisin siitä, että jokainen lapsistani on saanut kasvaa ja kehittyä juuri Sini-Emiliassa ❤
Perheemme on ollut onnekas, poikamme ovat saaneet paikan ihanassa Sini-Emiliassa. Hoito on luottamuksellista, lasten tarpeet huomioivaa ja kohtaamiset aitoja.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Hanna Pietilä

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.