Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Poutapilvi

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6:30–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Peukaloiset (alle 3v.) puh. 041 466 6430
Maahiset (2-5v.) puh. 050 432 5311
Menninkäiset (4-5v.) puh. 050 361 7803

Varajohtaja
p. 045 8818945
varajohtaja.poutapilvi@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 330 € / kk. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Pilke Poutapilvestä, täytä Pilkkeen hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Poutapilvessä oivalletaan ja opitaan yhdessä

Pilke Poutapilvi aloitti luontotoiminnan elokuussa 2022! Päiväkoti Poutapilvi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Ulkoilua säällä kuin säällä

Luontopäiväkoti Poutapilvessä ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. Lapset ja aikuiset oppivat arjessa yhdessä ihmetellen ja oivaltaen.

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten laulu- ja liikuntahetket, askartelu- ja maalaustuokiot, tärkeitä lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja kiireetöntä ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja hassuttelua siirtymätilanteissa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja hupsutellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Pilke luontopäiväkoti Poutapilvi - Näin löydät meille!
Koppelintie 40
11710 RIIHIMÄKI Suomi
Ota yhteyttä

Pilke luontopäiväkoti Poutapilvi - Asiakasperheidemme kokemuksia

Kiitos päiväkodin henkilökunnalle, päiväkodissa on kodinomainen tunnelma ja parasta on kun kaikki hoitajat tuntevat lapset ryhmästä riippumatta. Paras palautehan tulee siitä kun lapsi tulee mielellään päiväkotiin :)
Todella ammattitaitoinen, lämmin, huolehtiva ja ihana henkilökunta. Lapseni menee päiväkotiin enemmän kuin mielellään, ja viihtyy todella hyvin. Lapseni tarpeita huomioidaan ja henkilökunta on aina iloinen. Ihan mahtava paikka. Niin tyytyväinen olen kyllä siitä että lapsemme on joka päivä hyvässä hoidossa ja voin luottaa siihen että hän turvassa ja kokee olonsa turvalliseksi siellä.
Lämmin kiitos aidosti tosi hyvin suunnitellusta ja selvästi sydämellä toteutetusta hoidosta. On ilo tuoda lapset hoitoon ja he nauttivat selvästi toiminnasta ja kavereista. Whatsapp ryhmät ovat erittäin kiva tapa kertoa päivän kuulumisia ja vanhemmille mahdollisuus nähdä mihin kaikkeen lapsi on päässyt osallistumaan. Poutapilvi on poikkeuksellisen kodinomainen päiväkoti ja lapset tulevat hyvin huomioiduiksi. Toimintaa tehdään ajatuksella ilman, että se tuntuu väkinäiseltä lapsien kannalta.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,2/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Jonna Lautanen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.